O orhanseyran24 Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar Bex64 hatası alıyorum. Bunu cozebılen var mıdır ? Oyun orjınaldır socıal clup den alınmıştır. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2015
Arkadaşlar Bex64 hatası alıyorum. Bunu cozebılen var mıdır ? Oyun orjınaldır socıal clup den alınmıştır.
Atakan6666 Hectopat Katılım 28 Haziran 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #2 Ekran kartın NVIDIA sanırım. NVIDIA ile ilgili bir problem bu hata. Geforce sitesinden en son driverları kurunuz.
Ekran kartın NVIDIA sanırım. NVIDIA ile ilgili bir problem bu hata. Geforce sitesinden en son driverları kurunuz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Nisan 2015 #3 Olay Görüntüleyicisi > Windows Günlükleri > Uygulama altına düşen hatayı paylaş. Birden çok nedeni olabilir. Hata mesajnını tamamını bileden çözüm üretmek zor. Bir de Process Monitor raporu paylaş: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Güncelleme: Bir kullanıcıda şu çözüm işe yaramış: DDU ile güvenli modda NVIDIA sürüclerinin silinmesi Tejkrar normal modda en son sürücü ile temiz kurulum yapılması
Olay Görüntüleyicisi > Windows Günlükleri > Uygulama altına düşen hatayı paylaş. Birden çok nedeni olabilir. Hata mesajnını tamamını bileden çözüm üretmek zor. Bir de Process Monitor raporu paylaş: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Güncelleme: Bir kullanıcıda şu çözüm işe yaramış: DDU ile güvenli modda NVIDIA sürüclerinin silinmesi Tejkrar normal modda en son sürücü ile temiz kurulum yapılması
yavuztugcan Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 62 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #4 Aynı hatadan muzdaribim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Nisan 2015 #5 Silinen üye dedi: Aynı hatadan muzdaribim. Genişletmek için tıkla... Eee ? O zaman yukarıda yazdığım çözümleri deneyin ya da rapor atın.
Silinen üye dedi: Aynı hatadan muzdaribim. Genişletmek için tıkla... Eee ? O zaman yukarıda yazdığım çözümleri deneyin ya da rapor atın.
O orhanseyran24 Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #6 Oyunu sildim tekrardan kuruyorum. Kurduktan sonra bu hatayı alırsam hata raporunu göndereceğim Recep abi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2015
Oyunu sildim tekrardan kuruyorum. Kurduktan sonra bu hatayı alırsam hata raporunu göndereceğim Recep abi.