sarpmutlu Hectopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2016 #1 GTA 5 oynarken "Bilgi kaybını önlemek için programları kapatın." uyarısı alıyorum. Ne yaparsam yapayım sorunu çözemedim.
GTA 5 oynarken "Bilgi kaybını önlemek için programları kapatın." uyarısı alıyorum. Ne yaparsam yapayım sorunu çözemedim.
B ByClassic Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2016 #2 RAM kullanımı yanlış hatırlamıyorsam %70'i geçtiğinde böyle bir uyarı gelir. %90'ları geçerse sıkıntı olabiliyor. RAM kullanımını oyun içinde takip etmelisin. Ayrıca Razer Cortex, IObit Game Booster gibi programlarla RAM kullanımını azaltabilirsin.
RAM kullanımı yanlış hatırlamıyorsam %70'i geçtiğinde böyle bir uyarı gelir. %90'ları geçerse sıkıntı olabiliyor. RAM kullanımını oyun içinde takip etmelisin. Ayrıca Razer Cortex, IObit Game Booster gibi programlarla RAM kullanımını azaltabilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ağustos 2016 #3 İşletim sisteminiz nedir ?