S sıradan bir üye biri Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 GTA 5 oynarken oyun bir anda donuyor ve oyundan atıyor ve bana bu hatayı veriyor.
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 8 Haziran 2025 #2 sıradan bir üye biri dedi: GTA 5 oynarken oyun bir anda donuyor ve oyundan atıyor ve bana bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 2507594 Genişletmek için tıkla... Eğer Türkçe yama veya mod kullanıyorsan, bunları kaldırıp oyunu tekrar dene. Artı 0 Eksi
sıradan bir üye biri dedi: GTA 5 oynarken oyun bir anda donuyor ve oyundan atıyor ve bana bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 2507594 Genişletmek için tıkla... Eğer Türkçe yama veya mod kullanıyorsan, bunları kaldırıp oyunu tekrar dene.
KS KS S sıradan bir üye biri Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 TridentKng dedi: Eğer Türkçe yama veya mod kullanıyorsan, bunları kaldırıp oyunu tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir yama veya mod yok sadece Shadow'ları kapattım FPS için. Artı 0 Eksi
TridentKng dedi: Eğer Türkçe yama veya mod kullanıyorsan, bunları kaldırıp oyunu tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir yama veya mod yok sadece Shadow'ları kapattım FPS için.