torromanbutköpekolan Zeptopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #1 Bmx Rockstar Energy [Addon / Replace] mod bu yeni olduğum için nasıl mod kuracağımı bilmiyorum lütfen yardım.
Bmx Rockstar Energy [Addon / Replace] mod bu yeni olduğum için nasıl mod kuracağımı bilmiyorum lütfen yardım.
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #2 torromanbutköpekolan dedi: Bmx Rockstar Energy [Addon / Replace] mod bu yeni olduğum için nasıl mod kuracağımı bilmiyorum lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... Dosyanın içinde bir metin belgesi olacak nasıl kurulduğu yazıyor bu arada modu kurabilmen için Open IV uygulaması ve scripthook olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
torromanbutköpekolan dedi: Bmx Rockstar Energy [Addon / Replace] mod bu yeni olduğum için nasıl mod kuracağımı bilmiyorum lütfen yardım. Genişletmek için tıkla... Dosyanın içinde bir metin belgesi olacak nasıl kurulduğu yazıyor bu arada modu kurabilmen için Open IV uygulaması ve scripthook olması gerekiyor.
KS KS torromanbutköpekolan Zeptopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #3 Goksall dedi: Dosyanın içinde bir metin belgesi olacak nasıl kurulduğu yazıyor bu arada modu kurabilmen için Open IV uygulaması ve scripthook olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... evet yazıyor ama ordaki dediği talimatlardaki dosyalar yok GTA V / mods / update / x64e / levels / gta5 / vehicles.rpf / replace bmx bana dediği bu ama bende levels yok Artı 0 Eksi
Goksall dedi: Dosyanın içinde bir metin belgesi olacak nasıl kurulduğu yazıyor bu arada modu kurabilmen için Open IV uygulaması ve scripthook olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... evet yazıyor ama ordaki dediği talimatlardaki dosyalar yok GTA V / mods / update / x64e / levels / gta5 / vehicles.rpf / replace bmx bana dediği bu ama bende levels yok
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #4 O zaman buradaki x64e.rpf ye gireceksiniz. Artı 0 Eksi
KS KS torromanbutköpekolan Zeptopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #5 Goksall dedi: Eki Görüntüle 1189040 O zaman buradaki x64e.rpf ye gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum oraya. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Goksall dedi: Eki Görüntüle 1189040 O zaman buradaki x64e.rpf ye gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum oraya.
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #6 torromanbutköpekolan dedi: Hemen bakıyorum oraya. Genişletmek için tıkla... Çözüm işinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyin başkalarının da işine yarayacaktır. Artı 0 Eksi
torromanbutköpekolan dedi: Hemen bakıyorum oraya. Genişletmek için tıkla... Çözüm işinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyin başkalarının da işine yarayacaktır.
KS KS torromanbutköpekolan Zeptopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #7 Goksall dedi: Çözüm işinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyin başkalarının da işine yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... evet orayı açtım ama şimdi ne yapıcağımı bilmiyorum Artı 0 Eksi
Goksall dedi: Çözüm işinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyin başkalarının da işine yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... evet orayı açtım ama şimdi ne yapıcağımı bilmiyorum