MEVbaba61 Hectopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 259 Çözümler 1 14 Mayıs 2020 #11 leftyruggiero dedi: Anladım. Peki, bu indirme problemini siz de yaşadınız mı? İndire basınca ekran siyah oluyor ve yanıt vermemeye geçiyor program. Genişletmek için tıkla... Çok sorunlu birden fazla sorunlar var. Bende de daha değişik sorunlar olmuştu fakat bir süre bekledikten sonra tekrar denediğimde indirmeye başladı. Şans işi leftyruggiero dedi: Nasıl indirebildiniz? Ben indiremiyorum bir türlü, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamen şans işi, fakat önünüze gelen fırsatı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Hata yaparsanız 20dk.-1s. daha beklersiniz.
leftyruggiero dedi: Anladım. Peki, bu indirme problemini siz de yaşadınız mı? İndire basınca ekran siyah oluyor ve yanıt vermemeye geçiyor program. Genişletmek için tıkla... Çok sorunlu birden fazla sorunlar var. Bende de daha değişik sorunlar olmuştu fakat bir süre bekledikten sonra tekrar denediğimde indirmeye başladı. Şans işi leftyruggiero dedi: Nasıl indirebildiniz? Ben indiremiyorum bir türlü, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamen şans işi, fakat önünüze gelen fırsatı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Hata yaparsanız 20dk.-1s. daha beklersiniz.
C Cem Cesur Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 420 Çözümler 1 14 Mayıs 2020 #12 Ben de indirmekteyim şu anda yer yer 1 mb/s oluyor ancak genel olarak 200-500 kb ile indiriyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 46,3 KB · Görüntüleme: 39
L leftyruggiero Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 35 14 Mayıs 2020 #13 Bende "Sorun Çöz" desem bile donmaya başladı, silip yüklesem bir faydası olur mu ya?
MEVbaba61 Hectopat Katılım 5 Şubat 2019 Mesajlar 259 Çözümler 1 14 Mayıs 2020 #14 Cem Cesur dedi: Ben de indirmekteyim şu anda yer yer 1 mb/s oluyor ancak genel olarak 200-500 kb ile indiriyor. Genişletmek için tıkla... Evet artık bende de öyle.
Cem Cesur dedi: Ben de indirmekteyim şu anda yer yer 1 mb/s oluyor ancak genel olarak 200-500 kb ile indiriyor. Genişletmek için tıkla... Evet artık bende de öyle.