£renn Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Çözümler 3 Yer Bursa 30 Ocak 2021 #1 GTA 5'de ayarlarım Ultra'da ancak ilerisi bulanık gözüküyor, sebebi ne olabilir? Motion blur kapalı. Anisotropic filtering 16X'te, NVIDIA denetim masasında Anisotropic Filter'in ayarlarını bulamadım. Dosya Ekleri unknown-min.png 1 MB · Görüntüleme: 196 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2021
GTA 5'de ayarlarım Ultra'da ancak ilerisi bulanık gözüküyor, sebebi ne olabilir? Motion blur kapalı. Anisotropic filtering 16X'te, NVIDIA denetim masasında Anisotropic Filter'in ayarlarını bulamadım.
Türk Cenk Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 339 Çözümler 1 Yer Türkiye, Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #11 MysticAutem dedi: Bulanıklık göremedim. Genişletmek için tıkla... Bence de. Artı 0 Eksi
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 30 Ocak 2021 #12 Teurastaja. dedi: Göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam şimdi. Türk Cenk dedi: Bence de. Genişletmek için tıkla... Kaplamalar kötü gözüküyor iyi bakın anlarsınız. Artı 0 Eksi
Teurastaja. dedi: Göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam şimdi. Türk Cenk dedi: Bence de. Genişletmek için tıkla... Kaplamalar kötü gözüküyor iyi bakın anlarsınız.
KS KS £renn Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Çözümler 3 Yer Bursa 30 Ocak 2021 #13 Teurastaja. dedi: Göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... gözlerimde bir problem yok arkadaşın PC'sinden baktık benimkine oranla daha iyi. BayOcean dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denemeye çalıştım ancak NVIDIA denetim masasında anisotropic filtering ayarı yok fatihylmzz dedi: Oyun HDD mi kurulu? Genişletmek için tıkla... HDD yok laptopta SSD var oraya kurulu. shocktroop dedi: MSAA açık mı? Açıksa X kaç? Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı. Artı 0 Eksi
Teurastaja. dedi: Göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... gözlerimde bir problem yok arkadaşın PC'sinden baktık benimkine oranla daha iyi. BayOcean dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denemeye çalıştım ancak NVIDIA denetim masasında anisotropic filtering ayarı yok fatihylmzz dedi: Oyun HDD mi kurulu? Genişletmek için tıkla... HDD yok laptopta SSD var oraya kurulu. shocktroop dedi: MSAA açık mı? Açıksa X kaç? Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı.
Eren Mercury Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #14 Uzaklıktan bahsediyorsanız zaten normal gözüküyor. Onun dışında bana çok fazla bir bulanıklık var gibi gelmedi. Artı 0 Eksi
Uzaklıktan bahsediyorsanız zaten normal gözüküyor. Onun dışında bana çok fazla bir bulanıklık var gibi gelmedi.
Hyper_bladez Attopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #15 £renn dedi: GTA 5'te ayarlarım Ultra'da ancak ilerisi bulanık gözüküyor, sebebi ne olabilir? Motion blur kapalı. Anisotropic filtering 16X'te, NVIDIA denetim masasında anisotropic Filter'in ayarlarını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Advanced Graphics'den 1/2 0.500 yazan yeri off yap. Zaten off sa normaldir. Artı 0 Eksi
£renn dedi: GTA 5'te ayarlarım Ultra'da ancak ilerisi bulanık gözüküyor, sebebi ne olabilir? Motion blur kapalı. Anisotropic filtering 16X'te, NVIDIA denetim masasında anisotropic Filter'in ayarlarını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Advanced Graphics'den 1/2 0.500 yazan yeri off yap. Zaten off sa normaldir.
Türk Cenk Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 339 Çözümler 1 Yer Türkiye, Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #16 Hyper_bladez dedi: Advanced Graphics'den 1/2 0.500 yazan yeri off yap. Zaten off sa normaldir. Genişletmek için tıkla... 1 yıl önceki yazıya. Artı 0 Eksi
Hyper_bladez dedi: Advanced Graphics'den 1/2 0.500 yazan yeri off yap. Zaten off sa normaldir. Genişletmek için tıkla... 1 yıl önceki yazıya.