5 506827 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 31 Aralık 2024 #1 Adamın dişini bir türlü çekemiyorum. Kaç kez R3 tuşunu saat yönünde çevirdim ama olmadı maalesef. Yardım edebilir misiniz hocalarım?
Adamın dişini bir türlü çekemiyorum. Kaç kez R3 tuşunu saat yönünde çevirdim ama olmadı maalesef. Yardım edebilir misiniz hocalarım?
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 891 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #2 506827 dedi: Adamın dişini bir türlü çekemiyorum. Kaç kez R3 tuşunu saat yönünde çevirdim ama olmadı maalesef. Yardım edebilir misiniz hocalarım? Genişletmek için tıkla... HaHaHa en zorlandığım görev hocam ama R3 tuşunun saat yönünün tersine çeviriniz olmaz ise bilmiyorum
506827 dedi: Adamın dişini bir türlü çekemiyorum. Kaç kez R3 tuşunu saat yönünde çevirdim ama olmadı maalesef. Yardım edebilir misiniz hocalarım? Genişletmek için tıkla... HaHaHa en zorlandığım görev hocam ama R3 tuşunun saat yönünün tersine çeviriniz olmaz ise bilmiyorum
5 506827 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 31 Aralık 2024 #3 Okarun dedi: Hahaha en zorlandığım görev hocam ama R3 tuşunun saat yönünün tersine çeviriniz olmaz ise bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bir daha denemeye çalışacağım sağ olun.
Okarun dedi: Hahaha en zorlandığım görev hocam ama R3 tuşunun saat yönünün tersine çeviriniz olmaz ise bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bir daha denemeye çalışacağım sağ olun.