GTA 5 çalışmayı durdurdu hatası - Unable to stat out-file!

EMİR-TPZ_1903

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5'i açtığımda (oyunu 2 kez silip yüklememe rağmen) GTA 5 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Öncelikle oyunu CD'den yükledim. Launcher.log dosyasını atıyorum hatanın resmini de atıyorum. Umarım çözümünü bilen arkadaşlar yardım eder.

Arkadaşlar isteyenler Teamwiever ile bağlantı kurabilir Recep Baltaş abi bunu bir tek sen çözebilirsin.

Bu da Furmark sonuçları.

Teamwiever ID: 445 075 830
Teamwiever şifre: ******

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı baştan başlat ve programın dosya konumundaki uninstaller'i yönetici olarak çalıştır.

Olmadı teamviewer ile bağlanır mısın hocam?

Setupu yönetici olarak çalıştırdığınız için hatayı vermiş. Çevirisi böyle. Yönetici olarak değil de normal olarak çalıştırmayı dene.

Yonetici olarak çalıştırmadım zaten.

İllaki sizin sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştır demenize gerek yok. Bazen kendiliğinden yönetici olarak çalışabiliyor. Bunu düzeltmek için sağ tık yapıp özellikler diyip "Bu programı yönetici olarak çalıştır." seçeneğindeki tik işaretini kaldırın.

Revo Uninstaller Pro olabilir, o program bendede var işe yarıyor.

Güvenlik bölümünden izinleri değiştirin ve administrator ise başka bir kullanıcı seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…