Koraygokmen Hectopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Ekran kartım AMD Radeon HD4850. İnternette videolarda oynıyan çok kişi var. Ben oyunun 3 gundur inmesini bekliyorum indirdim actim rockstar logosu geliyor onadn sonra ise çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2015
Ekran kartım AMD Radeon HD4850. İnternette videolarda oynıyan çok kişi var. Ben oyunun 3 gundur inmesini bekliyorum indirdim actim rockstar logosu geliyor onadn sonra ise çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Lütfen yardımcı olun.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Nisan 2015 #2 Oyun orijinal ise yardımcı oluyoruz öncelikle, bunu belirteyim. Olay götürtüleyicisi > Windows günlükleri > Uygulama altındaki hata raporlarını paylaş.
Oyun orijinal ise yardımcı oluyoruz öncelikle, bunu belirteyim. Olay götürtüleyicisi > Windows günlükleri > Uygulama altındaki hata raporlarını paylaş.
4 48863 Kilopat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 3 17 Nisan 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Oyun orijinal ise yardımcı oluyoruz öncelikle, bunu belirteyim. Olay götürtüleyicisi > Windows günlükleri > Uygulama altındaki hata raporlarını paylaş. Genişletmek için tıkla... Recep Hocam aynı sorun bendede var oyun orijinal merak etmeyin. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Recep Baltaş dedi: Oyun orijinal ise yardımcı oluyoruz öncelikle, bunu belirteyim. Olay götürtüleyicisi > Windows günlükleri > Uygulama altındaki hata raporlarını paylaş. Genişletmek için tıkla... Recep Hocam aynı sorun bendede var oyun orijinal merak etmeyin. Yardımcı olursanız çok sevinirim.