GTA 5 canlı atmosfer modu önerisi

Crabx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba GTA 5 oynuyorum ama hava bana soluk geliyor sizde fark ettinizmi çok sıradan gibi. Bunun bir modu filan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• hfhfg.PNG
    62,6 KB · Görüntüleme: 41
  • fds.PNG
    77,4 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba GTA 5 oynuyorum ama hava bana soluk geliyor sizde fark ettinizmi çok sıradan gibi. Bunun bir modu filan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bence gayet açık moda gerek yok. Ama illa kapalı geliyor diyorsanız ReShade var benim bildiğim.

Hocam bence gayet açık moda gerek yok. Ama illa kapalı geliyor diyorsanız ReShade var benim bildiğim.

Fakat bu da GTA modu değil grafik ayarı normal.

İki mod var birisi cidden iyi bir sistem gerektirir iken diğeri daha sistem dostu ve senin aradığını verebilecek kalitede, ilki Natural Vision Evolved oyunun grafiklerini arşa çıkarıyor desem az kalır, ikinci mod ise Redux işte bu mod senin o renk soğukluğu sorununu tamamen gideriyor, hem çok sistemde istemiyor. (hatta hiç istemiyor)

Teşekkürler. modları kuruyorum bilgisayarım orta bir bilgisayar olduğu için redux kuracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…