Çözüldü GTA 5 "Can't load required DirectX libraries" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert AKGN

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Epic Games üzerinden edindiğim GTA 5'e script hook modu kurmaya çalışıyorum ancak oyunu çalıştırdığım zaman aşağıdaki resimde bulunan hatayı alıyorum. Mod sürümü de oyun sürümü de aynı, ne yaptıysam olmadı.

İfadeler: YFK
Çözüm
İlginç. Yeni DirectX.log dosyasını paylaşır mısınız?

Ekleme: Bunları silip kurulumu tekrar yapmayı deneyin.

C:\Windows\System32\d3dx11_43.dll
C:\Windows\System32\d3dx11_42.dll

Ayrıca Script Hook'un sürümü 1.0.2245.0, GTA 5'in sürümü ise 1.0.2215.0 olarak görünüyor. Oyunun güncellemelerini kontrol edin.
Bir de bunu kurmayı deneyin. DirectX Runtime kurulumunda bir hata almış mıydınız?

Yeni bir LogFile paylaşır mısınız? Kurulumda hata ile karşılaştınız mı?

Kurulumda herhangi bir hata yok, normal oyuna giriyor. Mod atmak istediğimde bu hatayı alıyorum.

Kurulum için nereyi seçeceğim? Otomatik seçmedi.

Masaüstünde bir klasör seçip oraya kurabilirsiniz. Sonra DXSETUP.exe dosyasını çalıştırın.

Hata almıyorum demişsiniz ama şu dosyalar sistemde bulunuyor mu? Bulunuyorsa paylaşın.

Raporunuzu inceledim, bazı dosyalar kurulamadığı için bu hatayı alıyorsunuz. DirectX kurulumunda bir sorun çıkıyor yani.

Yazan sekmelerdeki dosyalar bunlar doğru ise eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…