Arkadaşlar merhaba. Epic Games üzerinden edindiğim GTA 5'e script hook modu kurmaya çalışıyorum ancak oyunu çalıştırdığım zaman aşağıdaki resimde bulunan hatayı alıyorum. Mod sürümü de oyun sürümü de aynı, ne yaptıysam olmadı.
Yok, hata almadığınız için bahsettiğim dosya yoktur. Sistemde iki kullanıcı var gibi ve birisinde Türkçe karakter mevcut. Tam okunmasa da MERTAKGÜN gibi bir şey sanırım. Soruna bu mu sebep oluyor emin değilim.
Hata almamışsınız fakat DirectX.log'lardan gördüklerimle bir şeyler deneyeceğim:
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Yok, hata almadığınız için bahsettiğim dosya yoktur. Sistemde iki kullanıcı var gibi ve birisinde Türkçe karakter mevcut. Tam okunmasa da MERTAKGÜN gibi bir şey sanırım. Soruna bu mu sebep oluyor emin değilim.
Hata almamışsınız fakat DirectX.log'lardan gördüklerimle bir şeyler deneyeceğim:
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Tüm hepsini tek tek sildim, sonra DirectX kurulumu yaptım. Aynı hatayı verdi ve dediginiz gibi kullanıcı gözüküyor. Mert AKGÜN diye bir şey var, onu nasıl çözelim? Umarım bunu da yapınca çözülür.
Burada da tek kullanıcı gözüküyor, iyice karıştı mı ne?
Son eklediğiniz dosyaları silip yeniden kurulum yapınca düzeldi sonunda, çok teşekkürler. Sabahtan beri uğraştım olmadı. Sizi de uğraştırdık ve çözdünüz sonunda. Çok sağ olun