Çözüldü GTA 5 "Can't load required DirectX libraries" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert AKGN

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Epic Games üzerinden edindiğim GTA 5'e script hook modu kurmaya çalışıyorum ancak oyunu çalıştırdığım zaman aşağıdaki resimde bulunan hatayı alıyorum. Mod sürümü de oyun sürümü de aynı, ne yaptıysam olmadı.

İfadeler: YFK
Çözüm
İlginç. Yeni DirectX.log dosyasını paylaşır mısınız?

Ekleme: Bunları silip kurulumu tekrar yapmayı deneyin.

C:\Windows\System32\d3dx11_43.dll
C:\Windows\System32\d3dx11_42.dll

Ayrıca Script Hook'un sürümü 1.0.2245.0, GTA 5'in sürümü ise 1.0.2215.0 olarak görünüyor. Oyunun güncellemelerini kontrol edin.
DXError.log'u paylaşmamışsınız. İkisi de DirectX.log, klasör isimleri farklı sadece. O da lazım.

Yok, hata almadığınız için bahsettiğim dosya yoktur. Sistemde iki kullanıcı var gibi ve birisinde Türkçe karakter mevcut. Tam okunmasa da MERTAKGÜN gibi bir şey sanırım. Soruna bu mu sebep oluyor emin değilim.

Hata almamışsınız fakat DirectX.log'lardan gördüklerimle bir şeyler deneyeceğim:
Kod:
C:\WINDOWS\system32\XAudio2_0.dll
C:\WINDOWS\SysWOW64\XAudio2_0.dll
C:\WINDOWS\system32\X3DAudio1_3.dll
C:\WINDOWS\SysWOW64\X3DAudio1_3.dll
C:\WINDOWS\system32\X3DAudio1_2.dll
C:\WINDOWS\SysWOW64\X3DAudio1_2.dll
C:\WINDOWS\system32\xinput1_3.dll
C:\WINDOWS\SysWOW64\xinput1_3.dll
C:\WINDOWS\system32\x3daudio1_1.dll
C:\WINDOWS\SysWOW64\x3daudio1_1.dll
C:\WINDOWS\system32\x3daudio1_0.dll
C:\WINDOWS\SysWOW64\x3daudio1_0.dll

Bu dosyaları silin ve bu aracı tekrar kurmaya çalışın.

Tüm hepsini tek tek sildim, sonra DirectX kurulumu yaptım. Aynı hatayı verdi ve dediginiz gibi kullanıcı gözüküyor. Mert AKGÜN diye bir şey var, onu nasıl çözelim? Umarım bunu da yapınca çözülür.

Burada da tek kullanıcı gözüküyor, iyice karıştı mı ne?

İlginç. Yeni DirectX.log dosyasını paylaşır mısınız?

Ekleme: Bunları silip kurulumu tekrar yapmayı deneyin.

C:\Windows\System32\d3dx11_43.dll
C:\Windows\System32\d3dx11_42.dll

Ayrıca Script Hook'un sürümü 1.0.2245.0, GTA 5'in sürümü ise 1.0.2215.0 olarak görünüyor. Oyunun güncellemelerini kontrol edin.

Son düzenleme:
Çözüm

Hemen paylaşayım buyurun.

Son eklediğiniz dosyaları silip yeniden kurulum yapınca düzeldi sonunda, çok teşekkürler. Sabahtan beri uğraştım olmadı. Sizi de uğraştırdık ve çözdünüz sonunda. Çok sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…