gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, ben cayo perico heisti soydum ama 1saat bekledim. Pavel beni aramıyor, yeniden soyamiyorum.
Arkadaşlar merhaba, ben cayo perico heisti soydum ama 1saat bekledim. Pavel beni aramıyor, yeniden soyamiyorum.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #2 gkan_58 dedi: Arkadaşlar merhaba, ben cayo perico heisti soydum ama 1saat bekledim. Pavel beni aramıyor, yeniden soyamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna çık gir yapın veya session değiştirin düzelir büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
gkan_58 dedi: Arkadaşlar merhaba, ben cayo perico heisti soydum ama 1saat bekledim. Pavel beni aramıyor, yeniden soyamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna çık gir yapın veya session değiştirin düzelir büyük ihtimal.
KS KS gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 Saarkadaş dedi: Hocam oyuna çık gir yapın veya session değiştirin düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam ne yaptıysam olmuyor. Artı 0 Eksi
Saarkadaş dedi: Hocam oyuna çık gir yapın veya session değiştirin düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam ne yaptıysam olmuyor.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #4 gkan_58 dedi: Olmuyor hocam ne yaptıysam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kosatkadan gir çıkın yapın en az 100 kere yapmışımdır cayo perico ama hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle. Artı 0 Eksi
gkan_58 dedi: Olmuyor hocam ne yaptıysam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kosatkadan gir çıkın yapın en az 100 kere yapmışımdır cayo perico ama hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle.
KS KS gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 Saarkadaş dedi: Hocam kosatkadan gir çıkın yapın en az 100 kere yapmışımdır cayo perico ama hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede bir geliyor. Artı 0 Eksi
Saarkadaş dedi: Hocam kosatkadan gir çıkın yapın en az 100 kere yapmışımdır cayo perico ama hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede bir geliyor.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #6 gkan_58 dedi: Ne kadar sürede bir geliyor. Genişletmek için tıkla... Yani yaptıktan bir 5 10 dk dan sonra geliyordu bana. Artı 0 Eksi
gkan_58 dedi: Ne kadar sürede bir geliyor. Genişletmek için tıkla... Yani yaptıktan bir 5 10 dk dan sonra geliyordu bana.
KS KS gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #7 Saarkadaş dedi: Yani yaptıktan bir 5 10 dk dan sonra geliyordu bana. Genişletmek için tıkla... Oyunda ne yapıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Saarkadaş dedi: Yani yaptıktan bir 5 10 dk dan sonra geliyordu bana. Genişletmek için tıkla... Oyunda ne yapıyorsunuz.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #8 gkan_58 dedi: Oyunda ne yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam rastgele araba sürme falan gezme. Para harcama Artı 0 Eksi
gkan_58 dedi: Oyunda ne yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öyle hocam rastgele araba sürme falan gezme. Para harcama
CanPatrioTic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 1.041 Çözümler 5 Yer Keçiören/Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 29 Ocak 2023 #9 gkan_58 dedi: Arkadaşlar merhaba, ben cayo perico heisti soydum ama 1saat bekledim. Pavel beni aramıyor, yeniden soyamiyorum. Genişletmek için tıkla... Tek başınıza yaptıysanız, 2 saat 24 dakika cooldown yersiniz. Cooldown süreniz dolduktan sonra 48 dakika içinde gidip tekrar heisti açarsanız, Hard Mode'u aktif edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
gkan_58 dedi: Arkadaşlar merhaba, ben cayo perico heisti soydum ama 1saat bekledim. Pavel beni aramıyor, yeniden soyamiyorum. Genişletmek için tıkla... Tek başınıza yaptıysanız, 2 saat 24 dakika cooldown yersiniz. Cooldown süreniz dolduktan sonra 48 dakika içinde gidip tekrar heisti açarsanız, Hard Mode'u aktif edebilirsiniz.