GTA 5 Cayo Perico Heist replay glitchi çalışmıyor

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi cayo perico heistinden replay glitchi çalışmıyor. İzlediğim videoda no saving mode ve internet kesmek için 2 dosya vardı laptop kullandığım için etharnet kablosundan direkt interneti kesiyorum ve kaçarken tam denize atladığımda no saving modeyi açıyorum. Ancak çantayı teslim ettiğim anda kayıt edilemedi uyarısı gelmiyor. Gende interneti kesiyorum fakat prepler gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hocam birebir doğru yapıyorsanız fixlenmiş olabilir ama net bir bilgim yok.

Hocam yorumları okudum benimle aynı şekilde sorun alan biri varmış. Çözümü belgelerden Rockstar Games kısmından GTA V dosyasını silmekmiş. Ancak 3 oldu prepleri yapınca deneyecek ne mental sağlık ne de fiziksel güç kaldı. O yüzden yarın deneyeceğim.

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi cayo perico heistinden replay glitchi çalışmıyor. İzlediğim videoda no saving mode ve internet kesmek için 2 dosya vardı laptop kullandığım için etharnet kablosundan direkt interneti kesiyorum ve kaçarken tam denize atladığımda no saving modeyi açıyorum. Ancak çantayı teslim ettiğim anda kayıt edilemedi uyarısı gelmiyor. Gende interneti kesiyorum fakat prepler gidiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hocam bir ara vardı öyle bir glitch fixlenmişti izlediğiniz videonun linkini atar mısınız?

Fixlenme yok, lakin eskisine göre daha zor yapılıyor. Heiste girdiğinde yakalanmayacaksın, tekte yapacaksın. Kısa sürede bitirmeye çalışacaksın, sonra adam elimize parayı verdiğinde sağ altta sarı yuvarlak çıkınca interneti keseceksin, kablosuz yapıyorum ben kablolu da işe yaramadı. Dosyayla mosyaylada uğraşma alakası yok onlarla.

Hocam bir ara vardı öyle bir glitch fixlenmişti izlediğiniz videonun linkini atar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fixlenme yok, lakin eskisine göre daha zor yapılıyor. Heiste girdiğinde yakalanmayacaksın, tekte yapacaksın. Kısa sürede bitirmeye çalışacaksın, sonra adam elimize parayı verdiğinde sağ altta sarı yuvarlak çıkınca interneti keseceksin, kablosuz yapıyorum ben kablolu da işe yaramadı. Dosyayla mosyayla da uğraşma alakası yok onlarla.

Yok hocam öyle bir şeye gerek yok biz 3 kişi drainage tünelinden geçip direk çatışarak yapıyoruz. En sonunda ise glitch çalışıyor. Dediğim gibi bir çözümü varmış bugün deneyeceğim.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam öyle bir şeye gerek yok biz 3 kişi drainage tünelinden geçip direk çatışarak yapıyoruz. En sonunda ise glitch çalışıyor. Dediğim gibi bir çözümü varmış bugün deneyeceğim.

Hocam pardon ölmeyeceksin diyecektim, yakalanmayacaksın demişim. Attığını da denemek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı