GTA 5 Cayo Perico Heist Reply Glitch çalışmıyor

voorhes3d

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus EX-A320M Gaming
Ram: Kingston Fury Beast 8GB ddr4
SSD: MSI 500GB m.2
CPU: Ryzen 5 5600
PSU: MSI MAG 550W
GPU: Asus Rog RX570 4GB
Meslek
Öğrenci
Bugün öğlen saatlerinde 4 kez yaptım, sorunsuz çalışıyordu. Ondan sonra para gelmedi, sonra da prepler durmamaya başladı. Yani ya para gelmiyor ya da para geliyor ama prepler gidiyor bekleme süresi geliyor. Fixlendi mi? Herkes fixlendi diyor fakat dediğim gibi bugün öğlen saatlerinde 4 kez yaptım. (Elite challenge yapmadan da çalıştı.)

Fixlemişlerdir. GTA Online'da para için ya gerçek para vereceksin ya da günde 8 saat oynayacaksın. Adamlar oyundan zevk alınsın istemiyor.

Fixlemişlerdir. GTA Online'da para için ya gerçek para vereceksin ya da günde 8 saat oynayacaksın. Adamlar oyundan zevk alınsın istemiyor.
hocam ama bugün öğlen yaptım ya ben keşfedince mi fixlediler cidden anlamıyorum şu r'yi

kral cayo perico da ustalastim. Ama ustalasmak için abartısız, para kazanmadan 100 tekrar yapmisimdir incigini boncugunu detaylarını ezberlemeye. Nerde neyin nasıl olacağını oyunu yapanlar kadar kavramışımdır, panther için de heyecanlıydım geçen hafta zor modda pantheri açtım hiç tamamlamadan gittim. Şimdi geldim tüm araçları calip opsiyonel prepleri falan bitirip bi tur yaptım. Buarada heisti milisaniyelik olarak tam hangi süre zarfında kesersek bugın çalışıp calismayacagini biliyorum bi 8 10 saniyelik süre var var ondan öncesinde para vermiyor prepler duruyor, sonrasindaysa para veriyor prepler gidiyor o 10 saniye içinde yapılmalı. Tam uygun zamanda yaptim glichi. Ama şimdi işe bak, okadar heveslendigim panther gitti buarada, eğer birden fazla kisi yaparsaniz da yaninizdaki kişi görev bitmeden oyundan düşerse de tamamladiginizda bug çalışmıyor. Ama ben tek yaptım. Ya fixlendi, yada saha mantıklı olan ihtimal, henüz ssebebini benimde bilmediğim birşeylere bağlı olarak glich bazen calismayabiliyor. Zaten oyunda normalde çalışması gereken şeyler bile bozulabiliyorken, normalde çalışmaması gereken bu glich de arada bozuluyor olabilir harbi çok hevesliydim panther için ama. İçim bi ince cız etti. Kendi tarafımdan herşeyi doğru yaptığıma eminim. Ama en iyisi bugı azaltıp normal yollarla para kasmaya da bakmak, zaten oyunun tadı da çıkar öyle de herşey de aşırı pahalı mk pantherle glich yapsak yine herşeyi tecrübe ederdim ekstra olarak ihtiyacım olan şeylere hızlı erisirdim. Neyse, gta6 ya hazırlık için herşeyi test ediyolar reklam için de kazançları arttiriyolar gibi görünüyor haftalık etkinlikler. Sonraki günler glich çalışırsa haber edebilirim bu konudan bilsirim alırsam.

Konuyu açtıktan sonra ertesi gün tekrar denedim hocam, bu sefer çalıştı ama 3-4 kere yapınca tekrar çalışmamaya başladı. Arkadaşta da aynı şekilde oldu. İkimiz beraber yapmaya başladık. 2 kişi yapınca hosta para gelmediği için %85 2. kişiye gelicek şekilde ayarlayıp öyle yaptık. Bu şekilde olunca glitch tekrar tekrar çalışıyor fakat hosta hiçbi şekilde para gelmiyor, 2. kişi parayı her türlü alıyor. Bi bana bi ona olucak şekilde tekrar tekrar yapıyoruz bunda sorun yok. Şuanki sorunumuz şu, ya tekila ya da kolye geliyor başka da bişey gelmiyor. Ne pink diamond ne de panther bi kere bile gelmedi. Arada bir bearer bonds geliyor ona da şükür diyoruz

Ek olarak hocam bende ustalaştım evimden iyi biliyorum artık orayı. Speedrun falan yapmaya başladım 4-5 dakikada bitiriyorum.

[ Kral ben daha yenisini denemedim fakir kaldık normal yollarla deniyorum ama sıkıntı büyük panther gelmez. Senede 1 yada 2 sefer rs games sürpriz etkinlik olarak getiriyor onu ki en son geçen hafta oldu onu bekleme. Heist sahibi para alamiyosa sen konsolda oynuyosun heralde? Pc de geliyor. Anlaşılan o ki nezaman calisip calismayacagi bazen şansa bağlı, elli kere glich calistirdigim sekilde pantheri ozenerek yapmama rağmen çalışmıştı

Konsolda oynamıyorum hocam pcde oynuyorum. Bikaç yerde daha görmüştüm 2-3-4 kişi yapılıyorsa host para almıyor diye. Gerçekten de öyle oluyor. Sorun olmadı zaten bi 10 milyon bana bi 10 milyon da arkadaşa kasıp çıktık 2-3 saat içinde. Her gün yapsak temiz para

E iyii. O platformlarda gorudgun videolar eski, artık elite challange olmadanda oluyo tek kişi de oluyo, iki kisiykende herkes para aliyodu ama sizde almamasına şaşırdım. Fixlemek için birşeyler yapıyor rockstar. Hatta ben senin bugı yapabilmene şaşırdım ben yapamıyorumacaba yaptığımız farklı birşey mi var, ben nosavingmethid ve internet kes kullaniyorum, saglama almak için internet kablosunuda cektim heist passed yazisinda. Sende internet mi kesiyosun yoksa oc ye resetmi atiyosun

Glitch'siz yap sende hocam. Opressor varsa kolaylıkla yaparsın prepleri çok vaktini almaz.

hocam ben direkt ethernet kablosunu çek tak yapıyorum masaüstü olduğu için. her gün yapıyoruz şuanlık bi sorun yaşamadık

Glitch'siz yap sende hocam. Opressor varsa kolaylıkla yaparsın prepleri çok vaktini almaz.
hocam sorun prepler değil zaten. ilk başladığımda prepler 1 saatimi falan alıyodu. şimdi max 20-25 dakikada yapıyorum opressor de var. asıl sorun beklemek. her heist sonrası 2 saate yakın bekliyordum glitchsiz yapınca. e öyle de bi yerden sonra zevki kalmıyor. max 2-3 ay daha oynayıp salıcam zaten zevk almak istiyorum oyundan. hile de yapmak istemediğim için glitch kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…