lexonnn Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Merhaba, bu glitch işe yarıyor mu? Ya da hala kullanılıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
KS KS lexonnn Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #11 leeEVERETT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun. Sürprizbozan hocam eğer işinizi gördüyse veya görürse çözüm olarak işaretler mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam autohotkey VirusTotal'de tarattım 5 virüs gösterdi sıkıntılı olabilir mi? Artı 0 Eksi
leeEVERETT dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun. Sürprizbozan hocam eğer işinizi gördüyse veya görürse çözüm olarak işaretler mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam autohotkey VirusTotal'de tarattım 5 virüs gösterdi sıkıntılı olabilir mi?
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 13 Şubat 2023 #12 lexonnn dedi: Hocam autohotkey VirusTotal'de tarattım 5 virüs gösterdi sıkıntılı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yorumlarda bahsedilmiş, false positivedir demişler. Bende yüklendikten sonra kurmadan Kaspersky ile tarattım. Kurduktan sonra da tam tarama yaptım sorun çıkmadı. Artı 0 Eksi
lexonnn dedi: Hocam autohotkey VirusTotal'de tarattım 5 virüs gösterdi sıkıntılı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yorumlarda bahsedilmiş, false positivedir demişler. Bende yüklendikten sonra kurmadan Kaspersky ile tarattım. Kurduktan sonra da tam tarama yaptım sorun çıkmadı.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.163 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Şubat 2023 #13 lexonnn dedi: Hocam autohotkey VirusTotal'de tarattım 5 virüs gösterdi sıkıntılı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu tarz programların hepsinde var aynı şey. Kullanmak istiyorsanız riski alacaksınız. Artı 0 Eksi
lexonnn dedi: Hocam autohotkey VirusTotal'de tarattım 5 virüs gösterdi sıkıntılı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu tarz programların hepsinde var aynı şey. Kullanmak istiyorsanız riski alacaksınız.
wiXien Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX306012GB,İ9-9900,ASUSPRIME B365M-K,16GB RAM,250GB SSD,1TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2024 #14 leeEVERETT dedi: Kullanılıyor ben yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yapıyorum da yaptıktan sonra tekrar Online girdiğimde heist passed diyor her şey okey de para gelmiyor Artı 0 Eksi
leeEVERETT dedi: Kullanılıyor ben yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yapıyorum da yaptıktan sonra tekrar Online girdiğimde heist passed diyor her şey okey de para gelmiyor