GTA 5 Cayo Perico tuneli nasıl açılır?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Biliyorsunuz ki Cayo Perico'da Madrazo'nun mekanına girmemiz için su altında bir tünel var.
Ben bu görevi tek başıma yapacağım ve açıkçası nasıl açacağım bu tüneli bilmiyorum, nasıl açabilirim?

Hocam YouTube'a alejandro cayo perico yazın çok iyi bir şekilde anlatıyor.

Yanlış hatırlamıyorsam elinizde bir şey var, onu kırmızı noktaların üstünden geçirin.

Hocam malikanenin arka tarafına botla gidip suya dalacaksınız. Orada görürsünüz zaten ve tünel açılmış olacak.

Hocam onu denemedim ama uçakla gidince oradaki motora binip solunuzdaki limana gidip bot çalıp gidebilirsiniz.

Hocam Malikane'nin tam altında değil mi eminsiniz tam anlamıyorum çünkü cayo Perico'dan. Bende Kosatka'nın helikopterini ve Mobile operacion Center alacağım o yüzden cayo perico yapacağım Full.

Hocam Malikane'nin tam altında değil mi eminsiniz tam anlamıyorum çünkü cayo Perico'dan. Bende Kosatka'nın helikopterini ve Mobile operacion Center alacağım o yüzden cayo perico yapacağım Full.

Şimdi malikanenin denize bakan yerinin altında balkon gibi bir yer var görürsünüz zaten suya dalınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…