yusuf aras yılmaz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 GTA 5'te Chop'u gezdirmek için sağ Click basılı tutup ardından sol Click basmam lazımmı yapıyorum ama chop gelmiyor.
GTA 5'te Chop'u gezdirmek için sağ Click basılı tutup ardından sol Click basmam lazımmı yapıyorum ama chop gelmiyor.
Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 21 Temmuz 2023 #2 yusuf aras yılmaz dedi: GTA 5'te Chop'u gezdirmek için sağ Click basılı tutup ardından sol Click basmam lazımmı yapıyorum ama chop gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hatırladıgım kadarıyla chopa bakıp bir kere sol tıklaman yetiyor. Ayrıca chop la ilgili bir görev var onu yapmış olman gerekkiyor. Artı 0 Eksi
yusuf aras yılmaz dedi: GTA 5'te Chop'u gezdirmek için sağ Click basılı tutup ardından sol Click basmam lazımmı yapıyorum ama chop gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hatırladıgım kadarıyla chopa bakıp bir kere sol tıklaman yetiyor. Ayrıca chop la ilgili bir görev var onu yapmış olman gerekkiyor.
KS KS yusuf aras yılmaz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #3 Yusuko dedi: Hatırladıgım kadarıyla chopa bakıp bir kere sol tıklaman yetiyor. Ayrıca chop la ilgili bir görev var onu yapmış olman gerekkiyor. Genişletmek için tıkla... Reis hepsi okey ben tıklama işini de yapıyorum ama takip etmiyor. Artı 0 Eksi
Yusuko dedi: Hatırladıgım kadarıyla chopa bakıp bir kere sol tıklaman yetiyor. Ayrıca chop la ilgili bir görev var onu yapmış olman gerekkiyor. Genişletmek için tıkla... Reis hepsi okey ben tıklama işini de yapıyorum ama takip etmiyor.
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #4 Alıntıla yusuf aras yılmaz dedi: Reis hepsi okey ben tıklama işini de yapıyorum ama takip etmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir tepki vermiyor. Artı 0 Eksi
Alıntıla yusuf aras yılmaz dedi: Reis hepsi okey ben tıklama işini de yapıyorum ama takip etmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir tepki vermiyor.
KS KS yusuf aras yılmaz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #5 Soykan Bickle dedi: Alıntıla Çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... yok maalesef Artı 0 Eksi
Soykan Bickle dedi: Alıntıla Çözebildin mi aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... yok maalesef
zetman41 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #6 oyunda türkçe yama varmı? Artı 0 Eksi
Ardacyt Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 357 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #7 1.67 yamalaında çözüldü yazıyor galiba 1.68'de çözülmüş olmalı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024 Artı 0 Eksi