Evet dili Çince'ye çevirdim. Şu an hiçbir şey anlamıyorum. Nasıl geri ingilizceye cevireceğim? Oyun başta dil seçeneği paneli veriyordu. Şimdi o da yok, ne yapacağım bilmiyorum.
Bu arada Xbox 360'tan oynuyorum.
Kütüphaneden oyun ayarlarını sıfırlamayı dene. Küçük kuzenim bitirmek üzere olduğum kayıta da böyle yapmıştı, kafayı yemiştim ama yapamadım. Belki dil ayarlarında vardır, oyuna girip Google çevirinin kamera özelliğini kullanın.
ESC'ye basın. Soldan sağa doğru 5. sıradaki seçeneğe gelin. Bu seçenek ayarlar seçeneği oluyor. Sol tarafta çıkan seçeneklerden yukarıdan aşağıya 6. seçeneğe gelin ve ENTER tuşuna basın. Burası görüntü seçenekleri kısmı oluyor. Görüntü seçeneklerine girdikten sonra imleci yukarıdan aşağıya 13. sıradaki seçeneğe getirin. Getirdikten sonra sağ sol yön tuşlarından herhangi birine basın. İngilizceyi bulana kadar devam edin. (Madem dil anlaşılmıyor, ayarların konumlarını söylemek daha mantıklı olur diye düşündüm. Tabii umarım "English" yazısı Çince yazmıyordur. )
Evet dili Çince'ye çevirdim. Şu an hiçbir şey anlamıyorum. Nasıl geri ingilizceye cevireceğim? Oyun başta dil seçeneği paneli veriyordu. Şimdi o da yok, ne yapacağım bilmiyorum.
Bu arada Xbox 360'tan oynuyorum.