Çözüldü GTA 5 Çince oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Diğer
Kütüphaneden oyun ayarlarını sıfırlamayı dene. Küçük kuzenim bitirmek üzere olduğum kayıta da böyle yapmıştı, kafayı yemiştim ama yapamadım. Belki dil ayarlarında vardır, oyuna girip Google çevirinin kamera özelliğini kullanın.

Son düzenleme:
ESC'ye basın. Soldan sağa doğru 5. sıradaki seçeneğe gelin. Bu seçenek ayarlar seçeneği oluyor. Sol tarafta çıkan seçeneklerden yukarıdan aşağıya 6. seçeneğe gelin ve ENTER tuşuna basın. Burası görüntü seçenekleri kısmı oluyor. Görüntü seçeneklerine girdikten sonra imleci yukarıdan aşağıya 13. sıradaki seçeneğe getirin. Getirdikten sonra sağ sol yön tuşlarından herhangi birine basın. İngilizceyi bulana kadar devam edin. (Madem dil anlaşılmıyor, ayarların konumlarını söylemek daha mantıklı olur diye düşündüm. Tabii umarım "English" yazısı Çince yazmıyordur. )

Sorun çözüldü. oyun açılırken LB ve RB'ye basılı tuttum ve dil seçenekleri geldi, ardından İngilizceye çevirdim.

Bu çözüm Xbox'lar için geçerlidir.
Şimdi gördüm.
  • Oyuna girerken LB + RB tuşlarına basılı tutun.
Evet oldu

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…