GTA 5 Code 203 Hatası

Baltacı Mehmed

Decapat
Daha fazla  
GTA 5 indirme yaparken bahsettiğim hata ile duruyor. Oyun orijinal. Çözümü nedir?

Adsız.png

Merhaba ben o sorunu sürekli yaşadım hatta bekleyip aylar sonra yine kurdum ama şöyle söyleyeyim.

Bu Rockstar sunucularından dolayı kaynaklanan bir hata büyük ihtimalle Türkiyede sunucular biraz dengesiz çalışıyor.
Onun için ultrasurf VPN yükleyip deneyebilirsin fakat şöyle söyleyeyim çok yavaş indiriyor.

Çözümü olarak bir sürü farklı yerde bulunuyor şu linke bi bakın derim (eğer olmadı rockstar supporttan bir ticket açabilirsiniz) :

Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür...

Merhaba ben o sorunu sürekli yaşadım hatta bekleyip aylar sonra yine kurdum ama şöyle söyleyeyim.

Bu Rockstar sunucularından dolayı kaynaklanan bir hata büyük ihtimalle Türkiyede sunucular biraz dengesiz çalışıyor.
Onun için ultrasurf VPN yükleyip deneyebilirsin fakat şöyle söyleyeyim çok yavaş indiriyor.

Çözümü olarak bir sürü farklı yerde bulunuyor şu linke bi bakın derim (eğer olmadı rockstar supporttan bir ticket açabilirsiniz) :

Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür...

Rockstar' ın çözüm yöntemlerinden sonuncusu işe yaradı şimdilik. Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı