GTA 5 ''Code 217'' Error

M. Oğuz GÖK

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. GTA 5 yüklerken ilginç bir hata ile karşı karşıya kaldım. 2 kez sorunsuz yüklemiştim önce.
Hatanın resmini atacağım. Rockstar'a ticket attım, 5 saat oldu hala dönmediler. Onların istediği iki dosya vardı. O ikisini atmam lazımsa yükleyeyim.

Not: Oyunum orijinal.

Cahilliğime verin, DNS'yi nasıl değiştireceğim?

DNS değiştirmeyi buldum. Rasgele bir DNS girdim ve şu anda takıla takıla ilerliyor az birşey. Sanırım daha iyi bir DNS bulmam lazım.

Google'ın DNS adresini denedim. Olmadı.

''x64l.rpf.part'' ve ''x64k.rpf.part'' dosyalarını sildim. Şu anda sorun yok gibi...

Google DNS'nin bir de OpenDNS'nin çalışmama nedeni yapılan ISS'nin yaptığı yönlendirme. Bu sorunu aşmak için bilgisayarınıza Unbound kurabilirsiniz, şurada anlatım var (Windows kullanmıyorsanız da kullanabilirsiniz Unbound'u.). Ama ben Google DNS ve OpenDNS'yi tavsiye etmiyorum (Google'ın dijital mahremiyete verdiği önem malum...), OpenNIC tavisye ediyorum. OpenNIC bağlantısına tıklarsanız karşınıza DNS'lerin listesi çıkacaktır, oradan ülkemize coğrafi açıdan yakın iki ülkede bulunan DNS'lerden iki tane seçip (İkisi de aynı ülkeden olmasın!) onları kullanın. Bu arada OpenNIC de kullansanız Unbound kursanız iyi olur çünkü DNS zehirlemelerine falan iyi geliyor kendisi .

Sorun sanırım ''.part'' dosyalarında. Ne zaman ''.part'' dosyası olsun, hep download sorunlu oluyor. Mesela ''x64k.rpf.part'' dosyası olunca, indirme olmuyor. Ama o dosyayı silersem, tıkır tıkır indiriyor.

UltraSurf ile oyunu kurabildim. Bazi yerlerde ise ".part" uzantili dosyalari silince devam etti. İki yolu da kullanmak lazim anlasilan. Konu kilitlenebilir.

Tamam ben o hatayı yaptım sizin dediğiniz gibi UlltraSurf ve o .part uzantılı dosyalrı silerek yaptım ama şimdi de böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekir ?

Sağol kardeşim ne zamandır bu sorunun çözümünü arıyordum bir deneyeceğim bakalım eğer olursa sana bir teşekkür bir de dua edeceğim.

Kardeşim ben bütün dosyalarımı kontrol ettim x64.rpf yazan bütün dosyalar hatalı çıktı o x64.rpf dosyalarının tamamının boyutu 36 GB yapıyor şimdi ben o dosyaları silip GTA 5.EXE' ye girsem 36 GB indirmek çok uzun sürecek ama yinede deneyeyim demi denemekten zarar gelmez demi deneyeyim mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…