P Palevita Hectopat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #1 Resimde gördüğünüz üzere GTA 5'de 3 aydır böyle bir hata alıyorum. Hep bu hatayı alıp oyunu siliyorum. Artık bıktım ne zaman düzeltecek bu hata ya da çözümü nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2016
Resimde gördüğünüz üzere GTA 5'de 3 aydır böyle bir hata alıyorum. Hep bu hatayı alıp oyunu siliyorum. Artık bıktım ne zaman düzeltecek bu hata ya da çözümü nedir ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2016 #2 Türkiye'de maalesef sunucu engeli sorunu var. CyberGhost kullanarak kendinize belirli bir ülke seçin ve o ülkeden bağlanın.
Türkiye'de maalesef sunucu engeli sorunu var. CyberGhost kullanarak kendinize belirli bir ülke seçin ve o ülkeden bağlanın.
P Palevita Hectopat Katılım 9 Ocak 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2016 #3 Güvenlimidir peki ?
E efexx Hectopat Katılım 10 Ocak 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2017 #4 Palevita dedi: Güvenlimidir peki ? Genişletmek için tıkla... kardweşim aynı hata ile bende karşılaştım yapabilndinmi yaptıysan nası yaptın
Palevita dedi: Güvenlimidir peki ? Genişletmek için tıkla... kardweşim aynı hata ile bende karşılaştım yapabilndinmi yaptıysan nası yaptın