GTA 5 çöktü mü?

Ereen.FR

Picopat
Daha fazla  
Merhaba herkese bugün sabah saat 8.30 9 gibi GTA 5 Online'da araba ile giderken aniden oyun durdu ve kapandı. Game crashed gibi bir hata almadım sadece kapandı o sırada bilgisayar değerlerime bakıyordum ekran kartının sıcaklığı 87 dereceleri bulmuştu acaba o yüzden mi kapandı yoksa GTA 5 Online mı çöktü?

Merhaba herkese bugün sabah saat 8.30 9 gibi GTA 5 Online'da araba ile giderken aniden oyun durdu ve kapandı. Game crashed gibi bir hata almadım sadece kapandı o sırada bilgisayar değerlerime bakıyordum ekran kartının sıcaklığı 87 dereceleri bulmuştu acaba o yüzden mi kapandı yoksa GTA 5 Online mı çöktü?
Oyundan kaynaklıdır. Isıdan olsa mavi ekran vs yerdin.

Online çöküp çökmediğin tekrar girip bakabilirsin, ekran kartı sıcaklığı ise yüksek bu seviyelere çıkmamalı modeli nedir?

ASUS TUF Gaming GTX 1660 Ti 2 fanlı.

Oyundan kaynaklıdır. Isıdan olsa mavi ekran vs yerdin.

Ekran kartım ASUS TUF Gaming GTX 1660 Ti 2 fanlı sizce sorun olur mu ekran kartı yanar mı?

Bende bir sorun yok. Bilgisayarınız fazla ısındığı için olabilir.

Ne yapmalıyım soğuması için bilgisayarı alalı 2 yıl oldu sıfır almıştım vatan bilgisayar'dan.

Ekran kartım ASUS TUF Gaming GTX 1660 Ti YouTube'da 42 derecelerde seyrediyor oyunlarda 85 dereceyi görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı