Epic Games GTA 5 çok yavaş iniyor

Berktuğ2020

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz
Takılı RAM 16,00
Ekran Katı Nvıdıa Gtx 1650
1700732694495.png

Arkadaşlar iki gündür indirmesini bekliyorum çok yavaş gidiyor. Bunu atlayabilir miyim ya da hızlandırabilir miyim?

Durmadan kapatıp kapatıp açarsan, disk olarak da HDD kullanıyorsan normaldir. Her seferinde yeniden doğrulama yapmak zorunda kalıyor ve indirmeye başlayamıyor. Doğrulamayı da nereden devam edeceğini öğrenmek için yapıyor.

Eki Görüntüle 2027441

Arkadaşlar iki gündür indirmesini bekliyorum çok yavaş gidiyor. Bunu atlayabilir miyim ya da hızlandırabilir miyim?

Eğer oyun indirilirken internetin bağlantısı koptuğunda normal olarak doğrulama gerçekleştiriyor eğer internet hızı Epic'de KB olarak alta düşüyorsa normal hocam bende yaşadım kendisi otomatik yükseliyor.

Hocam şu an ekran fotoğrafınızda hiçbir veri inmiyor olarak gözüküyor. Durdurup tekrar devam ettirip ekran fotoğrafı atar mısınız?

Oyunun imdirmesi bitti dosya doğrulama yapıyor.

Modemin arayüzüne girip xDSL sonuçlarını atın buraya.Fiber kullanıyorsanız değerleri göremezsiniz sanırsam bunun için ethernet bağlantısı üzerinden speedtest hız testi yapın.Sonuçlar iyi ise o zaman depolama alanı ile ilgili bir sorun vardır.

Eğer oyun indirilirken internetin bağlantısı koptuğunda normal olarak doğrulama gerçekleştiriyor eğer internet hızı Epic'de KB olarak alta düşüyorsa normal hocam bende yaşadım kendisi otomatik yükseliyor.

Haklısınız doğrulama yapılıyormuş. Güç seçeneklerinden ekran kapanma süresini hiçbir zaman yapın hocam monitörün ekranını kapatıp inene kadar bekleyin. Veya kullanın size kalmış, ancak PC ile işiniz bittiğinde indirme devam ederken monitörü kapatın.

Oyunun imdirmesi bitti dosya doğrulama yapıyor.
Doğrulama hala %17 de mi?

Haklısınız doğrulama yapılıyormuş. Güç seçeneklerinden ekran kapanma süresini hiçbir zaman yapın hocam monitörün ekranını kapatıp inene kadar bekleyin. Veya kullanın size kalmış, ancak PC ile işiniz bittiğinde indirme devam ederken monitörü kapatın.

Doğrulama hala %17 de mi?

Evet.

Güncelleme %18 oldu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı