Selamlar. GTA 5 90 GB ve benim PC'de oyuna ayırdığım bir 350 GB yer var. GTA 5 yüklediğim an bu 150'ye falan düşüyor. Güncelleme geldiğinde yer azaldıkça azalıyor. Bayağı oynayamayacak duruma geliyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu? PC'de yer kalmazsa mecbur silmem de gerek. Tavsiye verin.
Arkadaşlar yanlış anlamayın benim PC D diski 350 GB oyun 90 GB yüklediğinde hele güncellemeler yapıldığında diskimde yer kalmıyor ne yapabilirim?
Ben öyle azalacağını düşünmüyorum sebep 1: Oyuna verecek param yok bir CS:GO var bir GTA ikisi yeter indirsem bile oyun iki disk hayvan kadar boş 724 GB boş yer var YouTuber olmadığıma göre dolma ihtimali bayağı düşük
Ha ileride artabilir mi artabilir boyut artarsa da sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
Ben öyle azalacağını düşünmüyorum sebep 1: Oyuna verecek param yok bir CS:GO var bir GTA ikisi yeter indirsem bile oyun iki disk hayvan kadar boş 724 GB boş yer var YouTuber olmadığıma göre dolma ihtimali bayağı düşük.
Ha ileride artabilir mi artabilir boyut artarsa da sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Tamam anladım da ben depolama konusunda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum 724 GB boş yer var ve neredeyse benden başka kullanan yok bir iki fotoğraf benim kendi dosyalarımdan başka
Tamam anladım da ben depolama konusunda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum 724 GB boş yer var ve neredeyse benden başka kullanan yok bir iki fotoğraf benim kendi dosyalarımdan başka.
Şöyle yapacaksınız ya sileceksiniz yahut yedekleyip bir SSD veya HDD ne alacaksınız sonra geri atacaksınız PC'ye oyunu tecnhopatın böyle bir videosu var
Yani kısaca bu oyunu oynamak isterseniz ya HDD alın yahut SSD ne istiyosanız