GTA 5 "Connection to download server lost" hatası

Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Ön sipariş ile Greenmangaming adlı siteden aldığım GTA V'i sonunda indirmeye karar verdim. Birinin Steam hesabında oyunu 350 saat üstü oynadığını görünce kendi kendime indirmenin vakti gelmiş artık dedim.

Yükleniyor ama sürekli ''Connection to download server lost. Reconnecting...'' diye yazıyor. 3 saatte 4 GB indirdi. Bu kopmaların sebebini çözemedim. İnternet var. Bir oyuna girin ping olmadan oynarsınız internet ile. Ama GTA V yüklenirken bu sorun oldu nedense.

Sorun Rockstar'ın dandik sunucuları. Oyun çıktığında da böyle idi. Çok zor indirmiştim oyunu.

Peki şimdi mesela bu akşam yatarken indirmeyi durdurup yatarım laptopu, ertesi gün devam ettiğimde kaldığı yerden devam eder mi acaba? Güvenemedim açıkçası. Bu 5 gün sürer bu indirme.

@Recep Baltaş'ı etiketliyorum çünkü o da Greenmangaming adlı adresten almıştı.

Devam eder. Aldığın yer ile alakası yok bu sorunun, Steam üzerinden alsaydın bu sorunu yaşamazdın. Steam de tam hızda çekerdin.

Evet Steam üzerinden 60'a yakın oyunum var. 50 GB bir oyunu bile sorunsuz kısa bir sürede indiriyor. Ama ben GTA V'i aldım 90TL bir fiyata Steam satıyor 179 TL civarı bir fiyata...

Sorun yaşayan arkadaşlar için ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…