"GTA 5 could not establish connection" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Yunussx

Yoctopat
Daha fazla  
Modemi resetledim yine giremedim arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    45,7 KB · Görüntüleme: 53
DNS yöntemini deneyebilirsiniz, DNS'i ayarladıktan sonra PC'yi yeniden başlatın.

Daha önce açılmış aynı hataya ait bir konuda çözüm var, Anti virüs programı ile ilgili olduğu bulunmuş.

Güvenli internet veya VPN ikilisinden biri açıksa kapatıp girmeyi deneyebilirsiniz.

Bunlar da işe yaramazsa %USERPROFILE%\Documents dizinine gidip Rockstar Games klasörünü silip girmeyi deneyin. Ama öncesinde bu Rockstar Games klasörünün içindeki GTA V dosyasını masaüstü gibi bir yere yedeklemeyi unutmayın. Belki save dosyalarınızı ve ayarlarınızı daha sonra kullanmak istersiniz.

Okuduğum kadarıyla oyunu ilk başta crack/korsan olarak oynayıp daha sonra orijinalini yükleyip açmaya çalışınca 134 kodlu problem ortaya çıkabiliyormuş ama sizin yaşadığınız hata bunun sonucunda mı oluştu bilmiyorum tabii.

Son düzenleme:
DNS, VPN, antivirüs ve dosya silme işlemlerini denedim fakat hala bir çözüme ulaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…