Arkadaşlar arkadaşımla GTA Online oynayacağız arkadaşım yükledi böyle bir hata alıyor, internet kafede oynamaya çalıştığımda da böyle olmuştu neden olabilir?
www.technopat.net
Daha önce açılmış aynı hataya ait bir konuda çözüm var, Anti virüs programı ile ilgili olduğu bulunmuş.
Merhaba. GTA 5'e girmeye çalışırken code 134 hatası alıyorum, Epic Games'ten doğrulama yaptım, Rockstar Games Launcher'ı sildim tekrar yükledim ama sorunum çözülmedi, yardımcı olur musunuz?
www.technopat.net
Güvenli internet veya VPN ikilisinden biri açıksa kapatıp girmeyi deneyebilirsiniz.
Bunlar da işe yaramazsa %USERPROFILE%\Documents dizinine gidip Rockstar Games klasörünü silip girmeyi deneyin. Ama öncesinde bu Rockstar Games klasörünün içindeki GTA V dosyasını masaüstü gibi bir yere yedeklemeyi unutmayın. Belki save dosyalarınızı ve ayarlarınızı daha sonra kullanmak istersiniz.
Okuduğum kadarıyla oyunu ilk başta crack/korsan olarak oynayıp daha sonra orijinalini yükleyip açmaya çalışınca 134 kodlu problem ortaya çıkabiliyormuş ama sizin yaşadığınız hata bunun sonucunda mı oluştu bilmiyorum tabii.