uveeys Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 206 23 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar GTA Online Crew arıyorum. 5-6 yıllık oyuncuyum oyundaki her şeye sahibim sadece eğlenmek istiyorum.
Arkadaşlar GTA Online Crew arıyorum. 5-6 yıllık oyuncuyum oyundaki her şeye sahibim sadece eğlenmek istiyorum.
T-Bad Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 502 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 23 Mayıs 2020 #2 Oyunda 230 levelim. Neredeyse çoğu şeye sahibim. 1,5-2 senedir oynuyorum. Discord adresimden tanıtarak eklersen girebiliriz. Discord: Mandıra Dibet#8527
Oyunda 230 levelim. Neredeyse çoğu şeye sahibim. 1,5-2 senedir oynuyorum. Discord adresimden tanıtarak eklersen girebiliriz. Discord: Mandıra Dibet#8527
uveeys Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 206 23 Mayıs 2020 #3 1 ekip buldum. İyi insanlara benziyorlar sende gelmek ister misin? T-Bad dedi: Oyunda 230 levelim. Neredeyse çoğu şeye sahibim. 1,5-2 senedir oynuyorum. Discord adresimden tanıtarak eklersen girebiliriz. Discord: Mandıra Dibet#8527 Genişletmek için tıkla... Birlikte gidelim istersen. uveeys dedi: 1 ekip buldum. İyi insanlara benziyorlar sende gelmek ister misin? Birlikte gidelim istersen. Genişletmek için tıkla... Gitmekten vazgeçtim.Arkadaşlık isteği yolladım. Son düzenleme: 23 Mayıs 2020
1 ekip buldum. İyi insanlara benziyorlar sende gelmek ister misin? T-Bad dedi: Oyunda 230 levelim. Neredeyse çoğu şeye sahibim. 1,5-2 senedir oynuyorum. Discord adresimden tanıtarak eklersen girebiliriz. Discord: Mandıra Dibet#8527 Genişletmek için tıkla... Birlikte gidelim istersen. uveeys dedi: 1 ekip buldum. İyi insanlara benziyorlar sende gelmek ister misin? Birlikte gidelim istersen. Genişletmek için tıkla... Gitmekten vazgeçtim.Arkadaşlık isteği yolladım.