GTA 5 Crew

Gensoru

Hectopat
Daha fazla  
Bence Technopat ailesi olarak GTA 5'e crew (çete) kurmalıyız. Oyunu ön sipariş üzerinden alan baya kişi var zaten. Duruma göre 1-2-3 diye açabiliriz. Çok fazla bilmediğimden dolayı RGSC'yi ben açamam

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Technopat ailesi olarak GTA 5'e crew (çete) kurmalıyız. Oyunu ön sipariş üzerinden alan baya kişi var zaten. Duruma göre 1-2-3 diye açabiliriz. Çok fazla bilmediğimden dolayı RGSC'yi ben açamam

Evet katılıyorum çete kurarak beraber oynayabiliriz, youtube'daki videolarda Türk'ler genelde aynı görevleri yapmışlar biz çete kurarak oyunu daha zevkli hale getirebiliriz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar Steam'den ekleyin beni. steamcommunity.com: Steam Community :: faLcon
Social Club hesabım ise: Amisoss
Yaşım 19.
Steam kütüphanemde şuan GTA 5 olmadığına bakmayın, para hazır Enpara kampanyasından dolayı Mart ayında alacağım.

""17 yaş üstü eklesin""

Bende dün aldım Steam üzerinden. Bence grup kuralım, Technopat GTA V gibi ve oraya dahil olalım.

Bende dün aldım Steam üzerinden. Bence grup kuralım, Technopat GTA V gibi ve oraya dahil olalım.
Aynen kurarak oynarsak en azından kaliteli insanlarla oynariz diye dusunuyorum Technopat'ta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…