aliyaser Hectopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #1 Oyunları oynamadığımdan dolayı steam hesabını satacağım. Hesap ve oyunlarda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Steam hesabı sicili temizdir. Hesabın içerisinde GTA 5 ve CS GO vardır. CSGO 106 dakika GTA 5 ise 135 saat oynanmıştır. Ödeme paypal ile alınabilir. Fiyat 140 TL Teklif varsa açığım..
Oyunları oynamadığımdan dolayı steam hesabını satacağım. Hesap ve oyunlarda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Steam hesabı sicili temizdir. Hesabın içerisinde GTA 5 ve CS GO vardır. CSGO 106 dakika GTA 5 ise 135 saat oynanmıştır. Ödeme paypal ile alınabilir. Fiyat 140 TL Teklif varsa açığım..
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #2 "140 saat hangi ara oynadın be müslüman" diyemeden kalamadım İletişim adresi var mı?
aliyaser Hectopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #3 Sakar TV dedi: "140 saat hangi ara oynadın be müslüman" diyemeden kalamadım İletişim adresi var mı? Genişletmek için tıkla... Benim oynadığım 10 - 20 saat ya var ya yoktur. Kardeşim maşallah sabah akşam oynuyordu. İletişim face olabilir Ali Yaser | Facebook
Sakar TV dedi: "140 saat hangi ara oynadın be müslüman" diyemeden kalamadım İletişim adresi var mı? Genişletmek için tıkla... Benim oynadığım 10 - 20 saat ya var ya yoktur. Kardeşim maşallah sabah akşam oynuyordu. İletişim face olabilir Ali Yaser | Facebook
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.345 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 17 Haziran 2015 #4 League of Legends hesabı ile takas etmeyi düşünürmüsünüz ?
A Apollodejavu Hectopat Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2016 #5 aliyaser dedi: Oyunları oynamadığımdan dolayı steam hesabını satacağım. Hesap ve oyunlarda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Steam hesabı sicili temizdir. Hesabın içerisinde GTA 5 ve CS GO vardır. CSGO 106 dakika GTA 5 ise 135 saat oynanmıştır. Ödeme paypal ile alınabilir. Fiyat 140 TL Teklif varsa açığım.. Genişletmek için tıkla... Hesap duruyorum? Nasıl ulaşılamıyor
aliyaser dedi: Oyunları oynamadığımdan dolayı steam hesabını satacağım. Hesap ve oyunlarda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Steam hesabı sicili temizdir. Hesabın içerisinde GTA 5 ve CS GO vardır. CSGO 106 dakika GTA 5 ise 135 saat oynanmıştır. Ödeme paypal ile alınabilir. Fiyat 140 TL Teklif varsa açığım.. Genişletmek için tıkla... Hesap duruyorum? Nasıl ulaşılamıyor