Turkishplayer1 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Bilgisayarımda GTA 5'i yeni yükledim, Rockstar'ın uygulamasından oynama tuşuna bastım ve bu hatayla karşılaştım, ne yapmalıyım?
Bilgisayarımda GTA 5'i yeni yükledim, Rockstar'ın uygulamasından oynama tuşuna bastım ve bu hatayla karşılaştım, ne yapmalıyım?
Çözüm wanetage 4 Ocak 2025 DirectX End-User Runtime Web Installer Bu aracı indirip çalıştırın. Kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin.
DirectX End-User Runtime Web Installer Bu aracı indirip çalıştırın. Kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 DirectX End-User Runtime Web Installer Bu aracı indirip çalıştırın. Kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin. Artı 0 Eksi Çözüm
DirectX End-User Runtime Web Installer Bu aracı indirip çalıştırın. Kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin.
KS KS Turkishplayer1 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 wanetage dedi: DirectX End-User Runtime Web Installer Bu aracı indirip çalıştırın. Kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. wanetage dedi: DirectX End-User Runtime Web Installer Bu aracı indirip çalıştırın. Kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin. Genişletmek için tıkla... Reis sen nasıl bir kralsın ya, sağ olasın çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
wanetage dedi: DirectX End-User Runtime Web Installer Bu aracı indirip çalıştırın. Kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. wanetage dedi: DirectX End-User Runtime Web Installer Bu aracı indirip çalıştırın. Kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin. Genişletmek için tıkla... Reis sen nasıl bir kralsın ya, sağ olasın çözüldü.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 Turkishplayer1 dedi: Reis sen nasıl bir kralsın ya, sağ olasın çözüldü. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi oyunlar. Artı 0 Eksi
Turkishplayer1 dedi: Reis sen nasıl bir kralsın ya, sağ olasın çözüldü. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi oyunlar.
wewe12212 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #5 wanetage dedi: Rica ederim, iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... hocam bende düzelmedi yardımcı olurmusunuz? Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Rica ederim, iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... hocam bende düzelmedi yardımcı olurmusunuz?
KS KS Turkishplayer1 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #6 wewe12212 dedi: hocam bende düzelmedi yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 2568848 Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba enhanched mı legacy mi Artı 0 Eksi
wewe12212 dedi: hocam bende düzelmedi yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 2568848 Genişletmek için tıkla... Öncelikle merhaba enhanched mı legacy mi
wewe12212 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #7 Turkishplayer1 dedi: Öncelikle merhaba enhanched mı legacy mi? Genişletmek için tıkla... Legacy yeniden kuruyorum hocam sildim sonuç alamayınca Artı 0 Eksi
Turkishplayer1 dedi: Öncelikle merhaba enhanched mı legacy mi? Genişletmek için tıkla... Legacy yeniden kuruyorum hocam sildim sonuç alamayınca