crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.894 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 271 TL'den daha fazla düşme şansı yok gibi, sonbahar indirimlerinde düşer mi aynı kalır mı?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.264 Makaleler 9 Çözümler 154 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #2 crqdles dedi: 271 TL'den daha fazla düşme şansı yok gibi, sonbahar indirimlerinde düşer mi aynı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Bilemeyiz, alın gitsin max 50-70 lira artar ya da azalır.
crqdles dedi: 271 TL'den daha fazla düşme şansı yok gibi, sonbahar indirimlerinde düşer mi aynı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Bilemeyiz, alın gitsin max 50-70 lira artar ya da azalır.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 18 Kasım 2023 #3 Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz
Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.894 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 aleksmc dedi: Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz Genişletmek için tıkla... discord icanbeyourhomelander ulaşabilirsiniz
aleksmc dedi: Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz Genişletmek için tıkla... discord icanbeyourhomelander ulaşabilirsiniz
M mert_ks Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Intel Core i5 12400F, Ekran Kartı:INTEL Arc A750, Ana Kart:ASUS PRIME H610M-R D4 3200MHz DDR4, Ram:GSKILL 8GB Ripjaws V(x2), SSD:MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD, Monitör:Casper 27" Excalibur M.E27FHD-G FHD 1ms Curved 200Hz Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Kasım 2023 #5 aleksmc dedi: Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz Genişletmek için tıkla... koca yürekli adam ya
aleksmc dedi: Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz Genişletmek için tıkla... koca yürekli adam ya
fahoistan Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #6 aleksmc dedi: Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz Genişletmek için tıkla... Dünyada ne temız kalpli insanlar varmış.
aleksmc dedi: Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz Genişletmek için tıkla... Dünyada ne temız kalpli insanlar varmış.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.894 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #7 aleksmc dedi: Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz Genişletmek için tıkla... Gerçekten sağ olun hocam, bu dünyada hala iyi insanların kaldığını gösterdiğiniz için.
aleksmc dedi: Hocam benim Epic hesabında var hiç oynamadım duruyor öyle vereyim size bir ulaşım bilgisi verin o paraya da pizza yersiniz Genişletmek için tıkla... Gerçekten sağ olun hocam, bu dünyada hala iyi insanların kaldığını gösterdiğiniz için.