A Ahm3t Hectopat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 50 24 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar GTA 5 Launcher'ı açtım ve bana ''Dependency BINK2W64.DLL is mising. Please reinstall game'' diyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2015
Arkadaşlar GTA 5 Launcher'ı açtım ve bana ''Dependency BINK2W64.DLL is mising. Please reinstall game'' diyor. Ne yapabilirim?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2015 #2 Oyun orjinal mi? Dosya eksik gibi görünüyor. Oyunu baştan kurmayı dener misin?
A Ahm3t Hectopat Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 50 27 Temmuz 2015 #3 samet67671 dedi: Oyun orjinal mi? Dosya eksik gibi görünüyor. Oyunu baştan kurmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Orjinal tabi ki. Çözüm nedir peki ? Ahm3t dedi: Orjinal tabi ki. Çözüm nedir peki ? Genişletmek için tıkla... ? Ahm3t dedi: Orjinal tabi ki. Çözüm nedir peki ? ? Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar indirmek istemiyorum lütfen bir çözüm bulun.
samet67671 dedi: Oyun orjinal mi? Dosya eksik gibi görünüyor. Oyunu baştan kurmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Orjinal tabi ki. Çözüm nedir peki ? Ahm3t dedi: Orjinal tabi ki. Çözüm nedir peki ? Genişletmek için tıkla... ? Ahm3t dedi: Orjinal tabi ki. Çözüm nedir peki ? ? Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar indirmek istemiyorum lütfen bir çözüm bulun.