Çözüldü GTA 5 dinput8.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hellokitty

Hectopat
Yeni güncellemeden sonra BattlEye yükledi PC'ye ondan sonra oyuna giremez oldum internetten az araştırdım Rockstar Launcher'dan BattlEye'i kapatınca story Mod'a girebiliyorum ancak hiçbir şekilde Online'a giremiyorum çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim.

1727167864169.png

1727167991910.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Asi yükleyici kurulu olduğu için Battleye dosyayı engelliyor büyük ihtimal türkçe yama, modlu vs. oynuyorsunuz. Haliyle Battleye kapatınca online giremezsin. Oyunun kurulu yerinde dinput8.dll dosyasını kaldırın.
Asi yükleyici kurulu olduğu için Battleye dosyayı engelliyor büyük ihtimal türkçe yama, modlu vs. oynuyorsunuz. Haliyle Battleye kapatınca online giremezsin. Oyunun kurulu yerinde dinput8.dll dosyasını kaldırın.

Çözüm
cevap güzel işede yaradı allah razı olsun fakat oyunda değişiklik yaratırmı mesela onlina arkaş ile girememe gibi sorunu yaşamadım bu arada sadece örnek verdim yani bu dosya ne işe yarıyor

cevap güzel işede yaradı allah razı olsun fakat oyunda değişiklik yaratırmı mesela onlina arkaş ile girememe gibi sorunu yaşamadım bu arada sadece örnek verdim yani bu dosya ne işe yarıyor
O dosya asi yükleyicisi oyuna .asi modlarını yüklemene olanak tanır. Trainerler scriptler vs. genelde asi yükleyicisiyle yani dinput8.dll ile çalışır.

Oyunda değişiklik vs. yaratmaz modsuz vanilla oynamış olursunuz.

O dosya asi yükleyicisi oyuna. Asi modlarını yüklemene olanak tanır. Trainerler scriptler vs. genelde asi yükleyicisiyle yani dinput8.dll ile çalışır.

Oyunda değişiklik vs. yaratmaz modsuz vanilla oynamış olursunuz.

Hocam dinput8DLL ile girmeye çalışında GTA 5 exited unexpectedly hatasını alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı