Çözüldü GTA 5 dinput8.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hellokitty

Hectopat
Yeni güncellemeden sonra BattlEye yükledi PC'ye ondan sonra oyuna giremez oldum internetten az araştırdım Rockstar Launcher'dan BattlEye'i kapatınca story Mod'a girebiliyorum ancak hiçbir şekilde Online'a giremiyorum çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Asi yükleyici kurulu olduğu için Battleye dosyayı engelliyor büyük ihtimal türkçe yama, modlu vs. oynuyorsunuz. Haliyle Battleye kapatınca online giremezsin. Oyunun kurulu yerinde dinput8.dll dosyasını kaldırın.
Sil yükle yaptım düzelmedi.
Kullandığınız mod var ise yanlış yüklenmiş olabilir veya başka .asi yüklemesini gerektirebilir scripthook vs gibi. Tek başına dinput8.dll'nin çökme yapmaması gerekir. BattlEye ile çakışıyor olabilir.

GTA 5 sileceğim. Şimdi hatırladım zamanında, Update gelmişti bende modların Update'e uyumlu olmasını beklemek istemediğim için eski sürüm gta5.exe ile değiştirdim.

GTA 5 sileceğim. Şimdi hatırladım zamanında, Update gelmişti bende modların Update'e uyumlu olmasını beklemek istemediğim için eski sürüm gta5.exe ile değiştirdim.
Eğer GTA 5 Enhanced sürümüne mod yapıyorsanız bu sürüm hala çok yeni sayılır, modlar hala taze ve uyumsuzluk durumlarına vs çok müsaitler.
Legacy yakın zamanda güncelleme gelmişti doğrudur, büyük ihtimal update klasöründe bir yanlışlık durumu oluşmuş olabilir veya herhangi bir değişken scripts tarzı bir mod güncelleme gerektirdiği için ondan hata veriyor olabilir oyun.

LSPDFR modunu kullanıyordum. Oyunun dosyalarını doğruladım düzeldi teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…