Kapayınca anti-cheat'i online giremiyorum. Online girmek istiyorum.
Kapayınca anti-cheat'i Online giremiyorum. Online girmek istiyorum.
Türkçe yama kullanmıyorum. Modlar var ama nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.Türkçe yamayı kaldırmanız gerek.
16:34:21: BattlEye Hizmeti başlatılıyor...16:34:23: Güncelleniyor...16:34:24: Oyun başlatılıyor...16:34:26: Not: Oyunda sorun yaratmıyorlarsa dosya blokları yoksayılabilir.16:34:26: [BİLGİ] Dosyanın yüklenmesi engellendi: "D:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\dinput8.dll".Lütfen sorununuzu daha detaylı açıklar mısınız? Battleye’i kapatarak Online’a giremezsiniz; açmanız gerekli.
Oyun dosyasının fotoğrafını paylaşabilir misiniz? İçindeki mod dosyalarını silmenize yardımcı olayım.Türkçe yama kullanmıyorum. Modlar var ama nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.
Oyun dosyasının fotoğrafını paylaşabilir misiniz? İçindeki mod dosyalarını silmenize yardımcı olayım.
Kullandığınız modlar yüzünden olabilir. Bu linkten dinput8.dll dosyasını indirip oyunun olduğu konuma atın ve 'Hedefteki dosyayı değiştir' seçeneğini seçin; bu şekilde çalışacaktır.Türkçe yama kullanmıyorum. Modlar var ama nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.
16:34:21: BattlEye Hizmeti başlatılıyor...16:34:23: Güncelleniyor...16:34:24: Oyun başlatılıyor...16:34:26: Not: Oyunda sorun yaratmıyorlarsa dosya blokları yoksayılabilir.16:34:26: [BİLGİ] Dosyanın yüklenmesi engellendi: "D:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\dinput8.dll".

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.