mwmi Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 257 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5-10300H (8 CPU) 4.5GHz Ekran Kartı: GEFORCE GTX 1650Ti Ram: 16GB 2933MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, Steam'den GTA 5 aldım ama DLC kaldıramadım DLC'sini SS'deki kısımdan kaldırsam oyunun kendisi kütüphanemden gider mi? Online girmek için bir pack'mış sanırsam... Dosya Ekleri Screenshot_2.png 135,9 KB · Görüntüleme: 128
Merhaba arkadaşlar, Steam'den GTA 5 aldım ama DLC kaldıramadım DLC'sini SS'deki kısımdan kaldırsam oyunun kendisi kütüphanemden gider mi? Online girmek için bir pack'mış sanırsam...
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 1 Ocak 2022 #2 Yanlış hatırlamıyorsam bu paket, onlineda para, araba ve ev gibi şeyler veriyor. Neden kaldırmak istiyorsun?
Yanlış hatırlamıyorsam bu paket, onlineda para, araba ve ev gibi şeyler veriyor. Neden kaldırmak istiyorsun?
Rott05 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 82 Çözümler 2 Yer kafa nerde biz orda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar mühendisi 1 Ocak 2022 #3 Steam'de ne yazık ki DLC iptal veya iadesi söz konusu değildir :/
mwmi Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 257 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5-10300H (8 CPU) 4.5GHz Ekran Kartı: GEFORCE GTX 1650Ti Ram: 16GB 2933MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2022 #4 Rott05 dedi: Steam'de ne yazık ki DLC iptal veya iadesi söz konusu değildir :/ Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bu paket, Online'da para, araba ve ev gibi şeyler veriyor. Neden kaldırmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kullanmak istemiyorum FiveM üzerinden devam edeceğim. FiveM'da çalışıyor mu bu para vs? Dosya Ekleri Screenshot_3.png 124,7 KB · Görüntüleme: 92
Rott05 dedi: Steam'de ne yazık ki DLC iptal veya iadesi söz konusu değildir :/ Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bu paket, Online'da para, araba ve ev gibi şeyler veriyor. Neden kaldırmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Kullanmak istemiyorum FiveM üzerinden devam edeceğim. FiveM'da çalışıyor mu bu para vs?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 1 Ocak 2022 #5 mwmi dedi: Kullanmak istemiyorum FiveM üzerinden devam edeceğim. FiveM'da çalışıyor mu bu para vs? Genişletmek için tıkla... Oyun içi içerikler iade edilmez. FiveM'in ne olduğunu bilmiyorum.
mwmi dedi: Kullanmak istemiyorum FiveM üzerinden devam edeceğim. FiveM'da çalışıyor mu bu para vs? Genişletmek için tıkla... Oyun içi içerikler iade edilmez. FiveM'in ne olduğunu bilmiyorum.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 1 Ocak 2022 #6 mwmi dedi: Kullanmak istemiyorum FiveM üzerinden devam edeceğim. FiveM'da çalışıyor mu bu para vs? Genişletmek için tıkla... Oyun içinde etki etmez. FiveM kurabilirsin.
mwmi dedi: Kullanmak istemiyorum FiveM üzerinden devam edeceğim. FiveM'da çalışıyor mu bu para vs? Genişletmek için tıkla... Oyun içinde etki etmez. FiveM kurabilirsin.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 1 Ocak 2022 #7 İptal edememe durumu var, çünkü bundle paket almışsın. FiveM'de kullanamazsın.
mwmi Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 257 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5-10300H (8 CPU) 4.5GHz Ekran Kartı: GEFORCE GTX 1650Ti Ram: 16GB 2933MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2022 #8 Yardımlarınız için teşekkürler, iade işlemi yapılmıyormuş.
Rott05 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 82 Çözümler 2 Yer kafa nerde biz orda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar mühendisi 1 Ocak 2022 #9 mwmi dedi: Kullanmak istemiyorum FiveM üzerinden devam edeceğim. FiveM'da çalışıyor mu bu para vs? Genişletmek için tıkla... Hayır.
mwmi dedi: Kullanmak istemiyorum FiveM üzerinden devam edeceğim. FiveM'da çalışıyor mu bu para vs? Genişletmek için tıkla... Hayır.