GTA V için geleceğini sanmıyorum, çoğu insanın bilgisayarı GTA V'i +60 FPS oynatabileceği için ihtiyaç duyulmaz.
GTA 5'in DLSS için gereği olmadığını düşünüyorum zaten eski oyun. Bence gelmez. Gelse şimdiye gelirdi.
Yok merakımdan sordum gelirse süper olur diye.Eski bir oyun olduğu için sanmam.
Fsr kaç fps etki ediyorki. Benim İşletim sisteminm T7 20.3 TulparFsr kullan illaha ihtiyacın varsa.
FSR kaç FPS etki ediyor ki. Benim işletim sistemim T7 20.3 Tulpar.
Yok merakımdan sordum gelirse süper olur diye.
Fsr kaç fps etki ediyorki. Benim İşletim sisteminm T7 20.3 Tulpar
Bilgisayarınızın GTA V için FSR ya da DLSS gibi bir teknolojiye ihtiyacı yok.Fsr kaç fps etki ediyorki. Benim İşletim sisteminm T7 20.3 Tulpar
Zaten epey yüksek FPS alıyor olmanız lazım.
GeForce Experience den Optimize et diyince ayarlarını fulluyor ve 50 40 fps arası oynuyorum kasıntılar oluyor.GeForce Experience den kısıncada oyun çok kötü gözüküyor daha çok kasıyor.Pc yi dGPU Modunda kullanıyorum neresinde ayar yapmam gerek bir türlü anlamadım.RTX Oyunlarda hiç bir sorun yaşamıyorum.O sebeb dlss gelcekmi diye sormuştumO cihazda 3060 var diye hatırlıyorum. Zaten iyi bir değer alıyor olmanız gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.