GTA 5 dokular renderlanmiyor

İşletim sistemi
Windows 11

Schwagos

Decipat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 7700 XT
Anakart
B650M S2H
İşlemci
RYZEN 5 7600
GTA 5'i bir hevesle yükleyip sonra bu sorun yüzünden durmadan siliyorum. Sorun şu şekilde oyuna normal giriyorum oynuyorum hile açıyorum birilerini vuruyorum araba sürüyorum uçak sürüyorum birilerini spawn edip RP yapıyorum vs. vs. Sonra texturelar sapıtmaya başlıyor. Her yer bulanık oluyor veya direkt hiç yüklenmiyor bazen kaybolmak yerine şöyle oluyor mesela, ben ön tarafa doğru bakıyorum manzarayı seyrediyorum sonra arkama bir anda dönünce arkamın renderlanmamış olduğunu görüyorum arkamı döndüğüm zaman 1-2 saniyeye renderlıyor sonra yine önüme dönüyorum bu sefer önüm renderlanmamış oluyor 1-2 saniye sonra renderlıyor bu neden yaşanıyor arkadaşlar? Bir fikri olan var mı? Sırf bu sebepten en sevdiğim oyunlardan birini oynayamıyorum. Ayarlar very high bu arada hepsi. MSAA kapalı, sadece GTA 5'te yaşanan bir durum, çok oyun oynadım ve oynuyorum hiç doku sorunu yaşamıyorum bu arada HDD değil M.2 SSD'ye yüklü oyun SSD'de şu şekilde:

Son düzenleme:
O kadar hileyle oyunun içinden geçen sizde sorun. Çözünürlükte yüksek olunca renderlayamıyor belli ki. Normal hilesiz denediniz mi? Eğer aynı sorun öyle de devam ederse DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun ardından oyunun dosyalarını doğrulayın.

Hocam hilesiz denemedim. Bazen sadece NPC spawn ediyorum 5-10 tane o zaman da oluyor. Önceden böyle bir şey yaşamıyordum diye hatırlıyorum.

Oyun orijinal, Türkçe yama kurulu.
Muhtemelen kurduğunuz eklenti veya yamalar etki ediyor oyun dosyalarına. Kaldırıp tekrar deneyin, olmaz ise sorun yamadadır.

Oyunun dosyalarında problem yok dediğim gibi 3-4 kere sil yükle yapmıştım belirli aralıklarla sorun devam ediyordu.

Muhtemelen kurduğunuz eklenti veya yamalar etki ediyor oyun dosyalarına. Kaldırıp tekrar deneyin, olmaz ise sorun yamadadır.

Şu an oyun yüklü değil hocam yüklediğimde yama kurmadan deneyeceğim bakalım ne olacak. yama da bu Grand Theft Auto V: Türkçe Yama • GTA TR

Oyunu sildikten sonra kurulu olduğu klasörlerde -varsa- kalan klasörleri de silin. Yamadan klasör kalmasın.

Aynı sorunu yaşadım, /sfc scannow komutu deneyin, SSD kaynaklı bu sorun daha hızlı SSD tercih etmeyi deneyebilirsin. Bir de modların varsa listesini atarsan anlayıp yardımcı olabilirim. Can sıkıcı sorunlardandır.

Hocam SSD'den çok ama çok memnunum sırf GTA 5 için SSD yenilemem şahsen. Oyunu indirip indirmeyeceğim bile belli değil şu an vaktim çok olmuyor şu sıralar. Konuyu hem merakımdan hem de ileride yüklersem sorunu çözmek için açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…