GTA 5 donmaya başladı

AssassinSlayer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi
GTA 5'i Torrent'ten oynarken donmayla karşılaşmıyordum fakat Epic Games'ten aldığım gibi oyunda donma var mesela karakter değiştirirken alt tuşuna basıyorum 10-15 saniyede geliyor telefon çalıyor sesi duyuyorum görüntüsü 15 saniyede geliyor yollarda kayboluyor aynı şekilde önceki oynadığım ayarlarda oynuyorum sistemimde şu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü torrentte arkada emülatör açık değil
Ama orijinalinde Epic Games açık Rockstar Launcher açık ondan kasıyor.

Gördüğüm kadarıyla antivirüs ve IObit yazılımlarını kullanıyorsunuz.
Öncelikle IObit firmasına ait hiçbir yazılımı önermiyorum.
Ayrıca oyuna girerken antivirüs yazılımınızı durdurabilirsiniz.
Oyunda sürekli arka planda CPU ve RAM kullandığı için performans düşüklüğü yaratacaktır.
Ayrıca oyun içi sıcaklık değerlerinizin ekran fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

GTA V'i torrent indirmişsin. Bilgisayarında virüs olmama ihtimali %10'dur dostum, güzelinden bir format at, en güncel sürücüleri indir.

Artı -1 Eksi
Katılıyorum bende korsan 120 FPS alırken orijinal oyunda 90 FPS alıyorum.

GTA V'i torrent indirmişsin. Bilgisayarında virüs olmama ihtimali %10'dur dostum, güzelinden bir format at, en güncel sürücüleri indir.

Torrent destekçisi değilim yanlış anlaşılmasın ,fakat böyle bir ihtimali nasıl yüzdelik biçiminde verebiliyorsunuz?

90 GB'lık bir oyunu kıracağım ve sana ücretsiz vereceğim, mantıklı geliyor mu ? Çok ihtimal var, bana en yakın gelen Mining Virüsü ihtimali.

Artı -1 Eksi
90 GB'lık bir oyunu kıracağım ve sana ücretsiz vereceğim, mantıklı geliyor mu ? Çok ihtimal var, bana en yakın gelen Mining Virüsü ihtimali.
Aslında oyunu kıran hacker grubu kırık oyun setubına virüs eklenmiyor, bu oyunu Torrent'te upload eden şahıs maddi amaçla kendi virüs ekleyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…