GTA 5 Dosya aktarmak ban sebebi mi?

ayberkeren

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yaklaşık 1 senedir GTA V oyununa sahibim. Ve bu oyunu Voidu adlı bir siteden satın aldım. Dün oyun kendiliğinden silindi her şeyi denedim ancak olmadı. Steam üzerinden GTA V satın alan bir arkadaşım var. Onun dosyalarını bir flash bellek veya harici disk ile dosyaları kendime atıp oyunu açsam ban yer miyim veya oyun açılır mı bilgisi olan kişiler yazarsa sevinirim.

Veya steamden satın alsam arkadaşımın dosyalarını kendi bilgisayarıma kopyalayıp açsam ban yer miyiz?

Son düzenleme:
Arkadaşın dosyalarda değişiklik yapmadıysa sorun olmaz.

Arkadaşın dosyalarda değişiklik yapmadıysa sorun olmaz.

Değişiklik yapmadıysada ki kastın mod yüklemesi veya herhangi bir şey yapması mı bu arada onun GTA V'i steam'den benim ki Voidu yani rockstar games üzerinden herhangi bir sıkıntı yaratır mı steam dosyaları olabilir içinde

Hayır sıkıntı olmaz, ama istersen Voidu sana key verdiyse onu Steam da etkinleştirip, gönül rahatlığı ile indirebilirsin.

Dosyaları açmaya çalışmayın. Açılmaz. Arkadaşınızın bilgisayarından Steam'den Kütüphaneye gelin. GTA 5'e sağ tıklayın ve Oyun Dosyalarını Yedekle'ye basın. USB'ye yedekleyin. Ardından kendi bilgisayarınıza gelin. Sol üstten Steam'e tıklayın. Ordan Yedekten Yükle'ye basarak Grand Theft Auto V klasörünü seçin. Ancak böyle alabilirsiniz.

Ama arkadaşımın steam hesabında GTA 5 var bende yok ben başka bir siteden alıp setup üzerinden oyunu indirdim ve kurdum. Onun için ne yapabilirim. Benim yani steam'de gta 5'im yok.

Oyunun keyi varsa Steam'den etkinleştir, yoksa da dosyaları al ve klasör içindeki uygulamadan giriş yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…