GTA 5 dosya doğrulama

BenEsra

Centipat
Merhabalar benim Epic Games hesabımda GTA 5 var fakat dosya boyutu 104 GB falan olmuştu en son internetim çok yavaş indirmem 15 saatimi alıyor neredeyse. Sıkıştırılmış GTA 5 dosyasını indirip Epic Games'de doğrularsam bir sıkıntı yaratır mı bana? Sadece FiveM oynamak için indireceğim.

Sıkıştırılmış GTA 5 dosyası derken galiba korsandan bahsediyorsunuz. Maalesef korsan dosyalar dosya doğrulamada gözükmüyor ve üstelik ban yeme riskiniz de var. Denemeyin derim.

Merhabalar benim Epic Games hesabımda GTA 5 var fakat dosya boyutu 104 GB falan olmuştu en son internetim çok yavaş indirmem 15 saatimi alıyor neredeyse. Sıkıştırılmış GTA 5 dosyasını indirip Epic Games'de doğrularsam bir sıkıntı yaratır mı bana? Sadece FiveM oynamak için indireceğim.
Ben sıkıştırılmış/korsan yerine Epic Games'ten indirmenizi tavsiye ediyorum. Korsan olduğu için zararlı varsa sistemiminize yerleşebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı