rohatzzbabo Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #1 PC'yi Windows 11'e yükselttim ve GTA 5 dosyalarının yedeğini almayı unuttum ve şu an GTA açılmıyor. Dosyaların yedeğini nereden bulabilirim? Dosya Ekleri 1754319170561.png 15,3 KB · Görüntüleme: 30
PC'yi Windows 11'e yükselttim ve GTA 5 dosyalarının yedeğini almayı unuttum ve şu an GTA açılmıyor. Dosyaların yedeğini nereden bulabilirim?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.352 Makaleler 6 Çözümler 141 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Ağustos 2025 #2 Nerden indirdiyseniz tekrar oradan indirmelisiniz. Artı 0 Eksi
KS KS rohatzzbabo Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #3 RitmicOfficial dedi: Nereden indirdiyseniz tekrar oradan indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Siz anlamadınız oyun zaten PC'ye yüklü fakat Epic'te yüklü gözükmüyor bug yani bunun içinde bana oyun dosyalarının yedeği gerek. Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Nereden indirdiyseniz tekrar oradan indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Siz anlamadınız oyun zaten PC'ye yüklü fakat Epic'te yüklü gözükmüyor bug yani bunun içinde bana oyun dosyalarının yedeği gerek.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.352 Makaleler 6 Çözümler 141 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Ağustos 2025 #4 Epic'ten GTA 5'i indirmeye başla, sonra durdur. Eski dosyaları yeni indirilen klasöre kopyala. Sonra "Doğrula" deyip eksikleri tamamlarsın. Artı 0 Eksi
Epic'ten GTA 5'i indirmeye başla, sonra durdur. Eski dosyaları yeni indirilen klasöre kopyala. Sonra "Doğrula" deyip eksikleri tamamlarsın.
KS KS rohatzzbabo Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #5 RitmicOfficial dedi: Epic'ten GTA 5'i indirmeye başla, sonra durdur. Eski dosyaları yeni indirilen klasöre kopyala. Sonra "doğrula" deyip eksikleri tamamlarsın. Genişletmek için tıkla... Heh iste bende eski dosyalar yok. Yedek almayı unuttum. rohatzzbabo dedi: Heh iste bende eski dosyalar yok. Yedek almayı unuttum. Genişletmek için tıkla... Ya da PC'nin bir yerinde duruyor bilgim yok. Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Epic'ten GTA 5'i indirmeye başla, sonra durdur. Eski dosyaları yeni indirilen klasöre kopyala. Sonra "doğrula" deyip eksikleri tamamlarsın. Genişletmek için tıkla... Heh iste bende eski dosyalar yok. Yedek almayı unuttum. rohatzzbabo dedi: Heh iste bende eski dosyalar yok. Yedek almayı unuttum. Genişletmek için tıkla... Ya da PC'nin bir yerinde duruyor bilgim yok.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.061 Çözümler 81 Yer Başkent 4 Ağustos 2025 #6 rohatzzbabo dedi: Heh iste bende eski dosyalar yok. Yedek almayı unuttum. Ya da PC'nin bir yerinde duruyor bilgim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman tekrar indireceksin. Artı 0 Eksi
rohatzzbabo dedi: Heh iste bende eski dosyalar yok. Yedek almayı unuttum. Ya da PC'nin bir yerinde duruyor bilgim yok. Genişletmek için tıkla... O zaman tekrar indireceksin.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.352 Makaleler 6 Çözümler 141 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Ağustos 2025 #7 rohatzzbabo dedi: Heh iste bende eski dosyalar yok. Yedek almayı unuttum. Genişletmek için tıkla... Oyun PC'ye yüklü diyorsun yukarıda, eğer yüklü değilse normal oyunu indireceksin. Yüklü olup olmadığını Grand Theft Auto V olarak aratıp bulabilirsin. Artı 0 Eksi
rohatzzbabo dedi: Heh iste bende eski dosyalar yok. Yedek almayı unuttum. Genişletmek için tıkla... Oyun PC'ye yüklü diyorsun yukarıda, eğer yüklü değilse normal oyunu indireceksin. Yüklü olup olmadığını Grand Theft Auto V olarak aratıp bulabilirsin.