Berkenqwe Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 LAPTOP GPU İNTEL İ7 12650H 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #1 Oyunumu uzun süredir normalce kaymak gibi oynuyordum, ancak şu son zamanlarda drop sorunu olmaya başladı. Nasıl çözebilirim?
Oyunumu uzun süredir normalce kaymak gibi oynuyordum, ancak şu son zamanlarda drop sorunu olmaya başladı. Nasıl çözebilirim?
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Nasıl giriyor? Bende ve genelde oynamaya başladıktan kısa bir süre sonda giriyordu. Bu da anormal değil çünkü çok çok iyi bir bilgisayar değilse zorluyor. Ama illaki engellemenin bir yolu vardır. Artı 0 Eksi
Nasıl giriyor? Bende ve genelde oynamaya başladıktan kısa bir süre sonda giriyordu. Bu da anormal değil çünkü çok çok iyi bir bilgisayar değilse zorluyor. Ama illaki engellemenin bir yolu vardır.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.445 Çözümler 2 23 Ocak 2024 #3 Berkenqwe dedi: Oyunumu uzun süredir normalce kaymak gibi oynuyordum, ancak şu son zamanlarda drop sorunu olmaya başladı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Bir de oyun HDD'ye mi yüklü? Artı 0 Eksi
Berkenqwe dedi: Oyunumu uzun süredir normalce kaymak gibi oynuyordum, ancak şu son zamanlarda drop sorunu olmaya başladı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Bir de oyun HDD'ye mi yüklü?
KS KS Berkenqwe Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 LAPTOP GPU İNTEL İ7 12650H 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #4 Rassit dedi: Nasıl giriyor? Bende ve genelde oynamaya başladıktan kısa bir süre sonda giriyordu. Bu da anormal değil çünkü çok çok iyi bir bilgisayar değilse zorluyor. Ama illaki engellemenin bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim oyuna yetiyor. Arieva dedi: Sistemin nedir? Bir de oyun HDD'ye mi yüklü? Genişletmek için tıkla... İ7 12650h rtx 4070 msi laptop kullanıyorum ve ssdye yüklü. Artı 0 Eksi
Rassit dedi: Nasıl giriyor? Bende ve genelde oynamaya başladıktan kısa bir süre sonda giriyordu. Bu da anormal değil çünkü çok çok iyi bir bilgisayar değilse zorluyor. Ama illaki engellemenin bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim oyuna yetiyor. Arieva dedi: Sistemin nedir? Bir de oyun HDD'ye mi yüklü? Genişletmek için tıkla... İ7 12650h rtx 4070 msi laptop kullanıyorum ve ssdye yüklü.
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #5 Berkenqwe dedi: Hocam sistemim oyuna yetiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de yetiyor zaten. Hatta yüksek ayarlarda akıcı olduğu halde düşük ayarlarda açıyordum. Galiba ısındığı için oluyor. Artı 0 Eksi
Berkenqwe dedi: Hocam sistemim oyuna yetiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de yetiyor zaten. Hatta yüksek ayarlarda akıcı olduğu halde düşük ayarlarda açıyordum. Galiba ısındığı için oluyor.