GTA 5 DubstepZz - ReShade Mod

Makaleler
98
GTA V için DubstepZz'in yapmış olduğu yamayı sizlerle paylaşmak istedim. Belki görmeyen, haberi olmayan olabilir oyunu başka bir seviyeye taşımak isteyenler yamaya göz atabilir. Yamanın ücretli olduğunu ekleyelim.
İzlemeden önce videoları yüksek kaliteye almayı unutmayın:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Bu yamalar çok gereksiz değil mi? Sadece kare hızını düşürüyor. 3090 8K Ultra şekilde modlu açamaz oyunu (kasar). Saf halide düşük FPS alır.

İyi günler arkadaşlar konuyu uzun bir süre sonra cevapladım farkındayım ama şu soruyu sormak istiyorum ben de rtx2070, süper rog strix var Asus markasının 32 GB ram var işlemci ryzen 5 3600 ve uzun bir süredir modları araştırıyorum ve bu tarz bir mod bulamadım bu kadar gerçekçi olanı bulamadim sizce bilgisayarım rahat oynatır mı modu almayi düşünüyorum yorumlar mısınız ve bir kere aylık alcam sonra abonelikten cikabiliyor muyum patreon da satıyor sanırsam teşekkürler
Ve bir merak daha bu modları nasıl üretiyorlar 😀

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı