yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 12 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar daha önceden böyle bir sorun yoktu ne yaptıysam düzeltemedim çözümünü bilen varsa yazsın.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ağustos 2022 #2 Silah dürbününü diyorsan mağazadan uygun dürbünü alıp takman gerek. Artı 1 Eksi
KS KS yusuf_xd7 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 12 Ağustos 2022 #3 erme dedi: Silah dürbününü diyorsan mağazadan uygun dürbünü alıp takman gerek. Genişletmek için tıkla... Uygun dürbünle alakası yok oyuna girdiğimde bana bir uyarı verdi Zoom yapmak istiyorsanız ayarlardan kontroller bölümünden ayarlayın demişti bir türlü bulamadım. Artı 0 Eksi
erme dedi: Silah dürbününü diyorsan mağazadan uygun dürbünü alıp takman gerek. Genişletmek için tıkla... Uygun dürbünle alakası yok oyuna girdiğimde bana bir uyarı verdi Zoom yapmak istiyorsanız ayarlardan kontroller bölümünden ayarlayın demişti bir türlü bulamadım.