GTA 5 düşük FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 8.1

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım oyunlarım kasıyor diye o zaman Driver'ları Driver programı ile güncellemiştim bu sefer elimle güncellememe rağmen bütün oyunlarda 25-30 FPS alıyorum. Ben bu FPS düşüklüğünün Windows 8.1 güncelleme yaptıktan sonra olduğunu düşünüyorum ve görüşlerinizi bekliyorum.

Peki önceden lolde 120 fps alırken şimdi 40 almak normal mi?
Hayır değil. Eğer Windows 8.1 yüzünden olduğunu düşünüyorsanız dosyalarınızı yedekleyip Windows 10 ya da 7 geçebilirsiniz. Bence 8.1 bazı oyunlar için biraz sorunlu bir işletim sistemi. Ancak bu yüzden olduğunu düşünmüyorum.

Peki windowsun en son yuklediği güncellemeleri denetim masasından silsem sorun çıkarmı
Peki windowsun en son yuklediği güncellemeleri denetim masasından silsem sorun çıkarmı
Peki windows 10 geçersem hangi sürümüne geçeyim pcyi çok yormicak

Peki Windows'un en son yuklediği güncellemeleri denetim masasından silsem sorun çıkar mı?

Peki Windows 10 geçersem hangi sürümüne geçeyim PC'yi çok yormicak.

Windows dosyalarınızı sakın silmeyin sisteminiz bozulabilir ve bilgisayarınız başlat menüsünde kalabilir başıma gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…