GTA 5 düşük FPS sorunu

Marshie

Decapat
Nedense GTA 5'de Online ve story mode oynarken, düşük FPS alıyorum. Bazen ayarlar kendi kendine değişip yüksek oluyor. Bunu nasıl çözebilirim? High ayarlarda oynuyorum sistemim bence yeterli diye düşünüyorum.
Sistemimi Teknobiyotik'ten almıştım, oyunda ki FPS değerlerini de göstermişler mesela Very High'da 100 üstü FPS alıyor videoda, fakat bende şu an High'ta bile 70 FPS falan alıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fortnite'da da öyle. Hatta onda fps drop yediğim bile oluyor. Bazen oyunlara girmeye çalıştığımda bilgisayarın ekranı birden kapanıyor fanların hızı artıyor. Fakat arka planda oyun çalışır durumda oluyor. Kaç kere aldığım yere bu sorun yüzünden bilgisayarı veriyorum, tamir edildi diyip gönderiyorlar fakat yine bu sorun olmaya basladi.
Bilgisayarımda güncellemeler varmış onları yükledikten sonra fps anlamadığım şekilde 10-20 sayı arttı. Sanırım ondan kaynaklıymış.
Acaba bu fps sorunu MHz hızından kaynaklanıyor olabilir mi? Bazen 300e falan düşüyor bazen de böyle yüksek oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı