GTA 5 Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Yalnız Göksu

Decapat
Yer
Ev
Daha fazla  
GTA 5'te GPU düşük kullanıyor ve GPU kullanımı drop yiyor.
Laptop özellikleri şöyle:
  • i5-8250 işlemci
  • 8GB DDR4 2133MHz RAM
  • MX150 2 GB ekran kartı
  • 1 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim acaba bana diğer oyunlarda ss lerini alıp atabilir misin? Bende de aynı sorun var fakat eğer karşılaştırırsam belki ikimizinde sorununu çözebilirim.
sende diğer oyunlardada mı drop sorunu var benim sorunum sadece gta 5 oluyor ?

nvidia geforce nin önerdiği ayarlar

Eki Görüntüle 356484
Dostum böyle demek istemedim benim demek istediğim şey oyunda msi afterburner programı ile kullanımları felan açıp bana ss armando bunlar değil [emoji106]
gpu kullanımı 98 99 un altına düşmüyor ve hiçbir şekilde drop yok ama gta 5 te nedense oluyor ?

Dostum böyle demek istemedim benim demek istediğim şey oyunda msi afterburner programı ile kullanımları felan açıp bana ss armando bunlar değil [emoji106]
Rainbow six siege high med ayarlar fps değerleri gördüğün gibi normal diğer oyunlardada normal ama gta 5 te nedense ayarları very higha çeksem bile drop yiyorum ?şuan meşgul olduğum için oyuna girip o esnada ss alıp atamıyorum kb bakma

Son düzenleme:
Dostum sanırım bu gta v sıkıntısı herkesde var bende de var ama bilemiyorum nedense bende bütün oyunlarda bu şekilde bu arad sende 8gb ram mi var 16 mı gta 5 de şeyi deneyebilirsin biosa gir pc açılırken rami x.m.p ayarını ac belki ise yararm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…