Kardeşim acaba bana diğer oyunlarda ss lerini alıp atabilir misin? Bende de aynı sorun var fakat eğer karşılaştırırsam belki ikimizinde sorununu çözebilirim.
Kardeşim acaba bana diğer oyunlarda ss lerini alıp atabilir misin? Bende de aynı sorun var fakat eğer karşılaştırırsam belki ikimizinde sorununu çözebilirim.
Dostum böyle demek istemedim benim demek istediğim şey oyunda msi afterburner programı ile kullanımları felan açıp bana ss armando bunlar değil [emoji106]
Dostum böyle demek istemedim benim demek istediğim şey oyunda msi afterburner programı ile kullanımları felan açıp bana ss armando bunlar değil [emoji106]
Rainbow six siege high med ayarlar fps değerleri gördüğün gibi normal diğer oyunlardada normal ama gta 5 te nedense ayarları very higha çeksem bile drop yiyorum ?şuan meşgul olduğum için oyuna girip o esnada ss alıp atamıyorum kb bakma
Dostum sanırım bu gta v sıkıntısı herkesde var bende de var ama bilemiyorum nedense bende bütün oyunlarda bu şekilde bu arad sende 8gb ram mi var 16 mı gta 5 de şeyi deneyebilirsin biosa gir pc açılırken rami x.m.p ayarını ac belki ise yararm