Çözüldü GTA 5 Ekran Kararma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaan Uysal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba GTA 5'i açarken tam ekranda başlatmıyor, bu yüzden onu tam ekran yapıyorum ve sonrasında monitörün ekranı kararıyor, sadece GTA'da oluyor arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartını servise yollamanızı.

Hocam ekran kartını en son sürüme güncelledim. Ekran kararma sorunu şu an yok gibi. Şu an sadece Coil Whine sesi var. Bobin tam oturmamış gibi ama çok rahatsız etmiyor. Sadece yük altında bu ses geliyor. Elazığ'da oturduğum için göndermek beklemek geri almak ayrı bir sıkıntı.
Testte sorun yok gibi. Bir de PSU testini çalıştırın OCCT içinden.

Hocam bugün CS:GO oyununda girişte bir kere ekran karardı. Reset attım bilgisayara ondan sonra açtı düzgün oyunu. 2 saat sonra bilgisayarı tekrar açıp PUBG Mobile oyununa gireyim dedim tekrar ekran karardı. Alt+Tab yapınca sistem garip hareketler yapıyor görev yöneticisi aşağı düşüyor. Ekranın yarısı görünüyor yarısı görünmüyor. Yine reset attım yine sıkıntı çıkmadı. Bu arada PSU testini OCCT ile 50 dakika yaptım. Test durumunda hata tespit edilmedi yazdı. Kart çok agresif çalışmıyor lakin çok stabilde çalışmıyor. Bilgisayarı açıp oyuna her girdiğimde reset atmakta istemiyorum yeni toplanmış bir sistem çünkü. Bir de fan bir yere sürtüyor gibi bir ses geliyor ekran kartı fanı çalışınca. Ekran kartını çıkarıp tekrar taktım lakin sorunlar devam ediyor. Ne çözüm önerirsiniz hocam. Teşekkürler.

Ekran kartını servise yollamanızı.

Hocam ekran kartını en son sürüme güncelledim. Ekran kararma sorunu şu an yok gibi. Şu an sadece Coil Whine sesi var. Bobin tam oturmamış gibi ama çok rahatsız etmiyor. Sadece yük altında bu ses geliyor. Elazığ'da oturduğum için göndermek beklemek geri almak ayrı bir sıkıntı.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı